facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for Sport 1 Brønnøysund

Sport 1 Brønnøysund

Info

Sportststyr, sykler og alt innen tur og fritid

Adresse: Amfi Havnesenteret, Storgata 58, 8900 Brønnøysund
Telefonnummer: 75024900
on.1trops@dnusyonnorb
By: Brønnøysund
Rute: Amfi Havnesenteret, Storgata 58
Postnummer: 8900


åpningstider

Mandag: 10:00 - 19:00
Tirsdag: 10:00 - 19:00
Onsdag: 10:00 - 19:00
Torsdag: 10:00 - 19:00
Fredag: 10:00 - 19:00
Lørdag: 10:00 - 16:00


relaterte søk: sport 1 kundeavis, sport 1 lena, sport 1 nettbutikk, sandberg sport, sport 1 bodø, sport1 bergen, sport odda, sport 1 sko
Anmeldelser
Møtte dessverre på personell med lite erfaring. Jeg ringte inn for å høre om de har teltplugger noe de bekreftet. Ved ankomst, en time reisevei, viser det seg at dette er snøplugger. Personellet kjente ikke til forskjellen og forstod det heller ikke. Opplæring anbefales.
Kjøpte to par joggesko til barn som ble slitt og stygge etter 4 dager, fikk ikke byttet eller reklamert da de var "brukt for hardt". Ungene har hatt mange sko, ingen har slites like fort. Forventer mer av sko til 500kr, og forventer bedre av SPORT1 Brønnøysund.
Sykkelverksted - Lite imøtekommende personale. Prøvde ikke fikse sykkelen. De antok at det var et slitt lager ut fra min beskrivelse, og sendte meg så til «G-Sport» som nærmeste er i Mosjøen pga merke.
Herlig butikk med herlig sykkelverksted. Er på lenger sykkeltur, og fikk fikset problemet raskt og til en god pris. Hyggelig personal i tillegg :- Anbefaler !
Praktisk talt intet utvalg av fluebindeutstyr, men heller ingen service utover det en bør kunne forvente seg og knapt nok det. Slike årsaker er ofte det utløsende for at man benytter seg av Ebay og internettbutikker, dessverre.
Topp service og vennlig betjening. Veldig bra.
Fantastisk service, bra komponenter og bra pris ved reparasjon av sykkel.
Stor og fin butikk med mye varer og hyggelig betjening.
Fin butikk med godt vareutvalg!
Gode tilbud på variert sportsutstyr
Kommenter på dette stedet

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler