facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for Sport 1 Superstore Jessheim

Info

Spesialisten innen ski, sykkel, løp og friluft.

Vi satser på å ha det aller beste, til alle aktive mennesker.

Historie

Spesialisten innen ski, sykkel, løp og friluft.

Vi satser på å ha det aller beste, til alle aktive mennesker. 1000 kvm med sterke, solide produkter vi selv er stolte av. Vi har eget sykkelverksted, et av Akershus største utvalg av løpesko, og en slipeekspert som tidligere har vært på landlagsnivå.

På Sport1 Superstore Jessheim finner du tips og innspill om hvordan du best kan bruke sportsutstyret du kjøper, tips og råd om hvordan du på enkle måter kan få mer ut av treningen og friluftslivet ditt, og ikke minst lese om spennende nye produkter fra de sterkeste merkevareleverandørene – både i form av produktomtaler, tester og elektroniske magasiner.

Vårt fokus er satt på sunne verdier, solid fagkompetanse innen sport og friluftsliv og markedsledende merkevarer fra de beste leverandørene. Vi har et bredt vareutvalg, er lokalt tilpasset og har solid forankring i lokale aktiviteter.

Velkommen til oss – vi skal gjøre vårt beste for å hjelpe deg med riktig produkt, og vi skal strekke oss langt for å gi deg det lille ekstra.

Adresse: Jessheim Storsenter, 2050 Jessheim
Telefonnummer: 63972063
By: Jessheim
Rute: Jessheim Storsenter
Postnummer: 2050


åpningstider

Mandag: 10:00 - 21:00
Tirsdag: 10:00 - 21:00
Onsdag: 10:00 - 21:00
Torsdag: 10:00 - 21:00
Fredag: 10:00 - 21:00
Lørdag: 10:00 - 19:00


relaterte søk: sport 1 kundeavis, sport 1 trondheim, sport 1 nettbutikk, sport 1 bodø, sport 1 oslo, sport gran, xxl jessheim, jessheim storsenter
Anmeldelser
Skulle bytte en stav som var brukt kanskje 4-5 ganger og hadde røket i håndfestet. Hadde ingen kvittering for en stav skal jo holde mer en det så fikk avslag og jeg måtte kjøpe en ny stropp.. Dette var den eneste som solgte denne type staver, så kvitteringa hadde ikke vært veldig viktig, fokuser på å få kundene deres fornøyde! Den konkurransen dere har på sentere med de andre sportsbutikkene er tapt for lenge siden. Med det har de fleste i hjemmet her stoppet å handle hos dere. Godt jobba!
Elendig service når man oppdager at prisen forandrer seg alt etter hvem du snakker med. Det er ikke sånn man får fornøyde kunder. Ikke mere besøk i den butikken
energiske og blid ansatt. tok seg tid til å hjelpe min mor til gode sko! hun ble super fornøyd!
Kunnskapsrike ansatte som lett og raskt fant fram rett skitype for mitt nivå og prisklasse.
Elendig kundebehandling. Sikkert dumt å komme inn i butikken, mens det var ski på tv,for det var det eneste de var opptatt av.Sa verken hei eller hadet :-
Ligger litt skjult til, men fin butikk med mye klær
Hyggelig, men hadde dessverre ikke min størrelse
Veldig bra kvalitet og god service. Anbefaler
God service der, men er litt dyrere enn enkelte andre
Godt utvalg og typisk sport butikk sine priser.
Kommenter på dette stedet

Veibeskrivelse til Sport 1 Superstore Jessheim med offentlig transport


Scandic Gardermoen 90 meter
S22
Gardermoen næringspark 110 meter
420
430
450
S22
VY123
Thon Hotel Oslo Airport 210 meter
S22
Quality Airport Hotel 350 meter
S22
Lokevegen 460 meter
420
430
450

Anmeldelser, anvisninger og kontaktinformasjon Sport 1 Superstore Jessheim.

Jessheim stadion, arena og idrettsarena

åpningstider, plassering. Jessheim Storsenter kart bykart, satellitt visning. Sport 1 Superstore Jessheim adresse, telefonnummer, utsikt over gaten, postnummer. På denne siden kan du finne selskaper som ligner på Sport 1 Superstore Jessheim. På dette nettstedet kan du dele dine kommentarer og erfaringer om Sport 1 Superstore Jessheim med andre mennesker.

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Nærliggende lignende selskaper
UKI Arena UKI Arena 3 km Jessheim stadion har mange gratis parkeringsplasser og det er normalt god plass. Stad...
Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler