facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for Sport Outlet

Sport Outlet

Info

Merkevarer under 1/2 pris!
Sport Outlet er et spennende butikkonsept som jobber med merkevarer fra verdens ledende sport- og fritidsleverandører.

Historie

Merkevarer under 1/2 pris!
Sport Outlet er et spennende butikkonsept som jobber med merkevarer fra verdens ledende sport- og fritidsleverandører. Vi hjelper dem med å rydde sine lagre og vi selger ut varene for dem. Filosofien er enkel: Merkevarer til ½ pris eller lavere!
Utvalget i butikken er derfor forskjellig fra dag til dag, avhengig av hva vi får inn. Det gjør det også ekstra spennende å besøke oss – for du vet i grunnen aldri hva du finner av godbiter.
Velkommen til Sport Outlet – morsommere og rimeligere blir det ikke å handle topp sport og fritidsutstyr!



"Sport Outlet er et spennende konsept som tilbyr merkevarer fra kjente leverandører innen kategoriene sport, fritid og friluftsliv - til bare lave priser!"
Adresse: Liamyrane 1, 5132 Åsane
Telefonnummer: 4747791410
sa.teltuotrops@anitsirk
By: Åsane
Rute: Liamyrane 1
Postnummer: 5132


åpningstider

Mandag: 10:00 - 21:00
Tirsdag: 10:00 - 21:00
Onsdag: 10:00 - 21:00
Torsdag: 10:00 - 21:00
Fredag: 10:00 - 21:00
Lørdag: 10:00 - 18:00


relaterte søk: sport outlet kundeavis, sport outlet bergen, sport outlet nettbutikk, sport outlet åsane, sport outlet kampanjeavis, sport outlet arendal, sport outlet oslo, sport outlet trondheim
Nærliggende lignende selskaper
Bad og Hyttesenteret Olav Grevstad Åsane As Bad og Hyttesenteret Olav Grevstad Åsane As 233 meter God service, og de hadde et godt utvalg ifht det jeg trengte.
Elektroimportøren Åsane Elektroimportøren Åsane 245 meter Var misfornøyd med kvaliteten på produktene eg hadde kjøpt, fikk returnere alt, og pe...
FLIS og GULV FLIS og GULV 366 meter Jeg gliser av disse fliser
Klokkebutikken.no Klokkebutikken.no 603 meter Klokkebutikken.no - Vi kan klokken
Anmeldelser
Elendig kundeservice. Nektet å reklamere på vare grunnet den var kjøpt på annen sport outlet, viser heller ingen interesse av å hjelpe til.
Veldig uhyggelig betjening her. Hilser ikke, ser på deg som du plager deg. Peker bare bort til produktet i steden for å vise deg. Drar heller til en annen Sportoutlet.
Gode tilbud . Men dessverre dårlig service , ansattene tar ikke hensyn til at kundene venter i kø . De har mulighet å åpne 2 kasser men de sier at den fungerer ikke.
Dårlig kundeservice. Møtt av personale som virket helt uinteressert til å hjelpe med varebytte fra en annen sport outlet. Kryss fingrene at man som kunde slipper å måtte be om hjelp fra denne butikken. Styr unna
Veldig bra service hvis du er her tidlig
Har det meste og gode priset
Romslig oversiktlig butikk med gode priser
Rimelege prisar og mykje ulikt. Har alt ein treng til telttur.
En grei butikk med et rikt utvalg til en behagelig pris Forsøk den da.
Skulle kjøpe treningsutstyr, og fikk god informasjon om produktet og veldig god service fra Ridwan!
Kommenter på dette stedet

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler