facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for Sport Outlet

Sport Outlet

Historie

Merkevarer under 1/2 pris!
Sport Outlet er et spennende butikkonsept som jobber med merkevarer fra verdens ledende sport- og fritidsleverandører. Vi hjelper dem med å rydde sine lagre og vi selger ut varene for dem. Filosofien er enkel: Merkevarer til ½ pris eller lavere!
Utvalget i butikken er derfor forskjellig fra dag til dag, avhengig av hva vi får inn. Det gjør det også ekstra spennende å besøke oss – for du vet i grunnen aldri hva du finner av godbiter.
Velkommen til Sport Outlet – morsommere og rimeligere blir det ikke å handle topp sport og fritidsutstyr!

Adresse: Stedjevegen 38, 6856 Sogndalsfjøra
Telefonnummer: +4747791413
sa.teltuotrops@ladngos
By: Sogndalsfjøra
Rute: Stedjevegen 38
Postnummer: 6856


åpningstider

Mandag: 10:00 - 19:00
Tirsdag: 10:00 - 19:00
Onsdag: 10:00 - 19:00
Torsdag: 10:00 - 19:00
Fredag: 10:00 - 19:00
Lørdag: 10:00 - 16:00


relaterte søk: sport outlet kundeavis, sport outlet strømmen, sport outlet nettbutikk, sport outlet karl johan, sport outlet kampanjeavis, sport outlet askim, sport outlet oslo, sport outlet åsane
Nærliggende lignende selskaper
Sport 1   Erling Fardal Sko & Sport Sogndal Sport 1 Erling Fardal Sko & Sport Sogndal 478 meter God service. Gode merkevarer. Bra tilbud. Noko uoversiktlig.
Intersport Sogndal Intersport Sogndal 643 meter Kjøpte en sykkel og har måte hat den på verksted flere ganger og kvar gang eg får den...
Anmeldelser
Tre jenter som jobbet denne dagen. De var på tlf og pratet mellom seg selv. Da jeg spurte om hjelp, pekte hun ene, og ba meg lete «en plass der borte». Det var ikke travelt i butikken og det hadde kostet hun null kalorier å faktisk vise meg hvor det jeg spurte om var. Ellers stor og fin butikk, kjøpte masse fint til min datter.
Ganske stor butikk men lite oversiktlig. Betjeningen var mer opptatt av å se på mobiltelefonen enn å være til hjelp for kundene. De sto bak disken og pratet og lo mens de så på tlf sine. De så at vi sto der og ville betale men fortsatte med sitt. Vi la varene på disken og gikk derifra . Går ikke tilbake dit.
Da ser ut som arbeidsfolka dar ikkje bryr seg.dei sitt dar med mobilen.
Stor butikk med masse flotte tilbud. Trivelig personalet med god kunnskap
1 fiske stang 7 krokar 2 par barnestøvlar og 1 paraply for 725 kr!!!!
Absolutely recommend. They got great selection, great stuff.
God butikk med stort utvalg og masse varer! Hyggeleg betjening
Greitt utvalg til ok pris. Dårlig service
Billig og godt utvalg! Grei betjening!
Alltid billige priser på vareutvalget.
Kommenter på dette stedet

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler