facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for SportsDeal

SportsDeal

Info

SportsDeal - en god Deal!

Historie

SportsDeal eies av Sport 1 Tuven AS (Org: 997181557)
I tillegg til SportsDeal sine lokaler i sentrum av Notodden finner du vår Sport1 butikk Tuvensenteret også liggende i Notodden, Telemark.

Vi er alltid tilgjengelige hvis det er noe vi kan hjelpe til med eller du trenger råd/tips enten det er på telefon, mail eller om du kommer innom vårt utsalgsted.

Vi er her for å hjelpe deg!

Sport1 består i dag av 190 butikker der Ekte Sport er fellesnevner. Fokus er satt på sunne verdier, solid fagkompetanse innen sport og friluftsliv, samt markedsledende merkevarer fra de beste leverandørene.
Alle butikkene i kjeden har et bredt vareutvalg, men er likevel lokalt tilpasset og har solid forankring i lokale aktiviteter.

Når du kommer inn i en av våre butikker skal du kunne stille store krav til oss. Vi skal alltid ha et vareutvalg og en ekspertise som er tilknyttet til det stedet du finner oss. Vi skal forstå hva du trenger, og være i stand til å hjelpe deg med å velge riktig. Vi legger litt av sjela vår i jobben.

Vi bryr oss om deg og prøver å gi deg de beste rådene. Hos oss skal du ikke oppleve noen "bedrevitere",
det er viktig for oss å lære av deg dersom du kan mer enn oss.

- Sport1 er ditt kvalitetsstempel
- Sport1 yter personlig service og veiledning
- Sport1 er din totalleverandør av sport- og friluftsutstyr
- Sport1 er store nok til å gi deg topp produkter til gunstige priser
- Sport1 betjener både elite og mosjonister
- Sport1 har 190 utsalgssteder over hele landet

Produkter

Vi har produkter for de aller fleste sport- og friluftslivaktiviteter! Enten du løper, sykler, fisker, går turer i skog og fjell, drar på toppturer - sommer og vinter, går på ski etc så finner du det du trenger hos oss.

Adresse: Telegata 6, 3674 Notodden, Norway
Telefonnummer: 35011740
on.laedstrops@tsop
By: Notodden
Rute: Telegata 6
Postnummer: 3674



relaterte søk: sportsdeal rabattkode, sportsdeal fri frakt, sportsdeal erfaringer, xxl, sportsdeal retur, prisjakt, rabattkupong sportsdeal, sportamore
Nærliggende lignende selskaper
Jakt og Fjellsport Notodden Jakt og Fjellsport Notodden 112 meter Stedet er nedlagt. I lokalene er nå Karma etablert
AirsoftBoden.no AirsoftBoden.no 270 meter Vår faste leverandør til bb's, gass og annet tilbehør. Leverer veldig raskt og har ve...
Parafisk Parafisk 933 meter Parafisk selger norges billigste wobblere sluker og spinnere! ta en titt på hjemsiden...
Aiir - AirTrack distribution Aiir - AirTrack distribution 1 km Rask levering og vår datter er superfornøyd med airtracken. Takk!
Sport 1 Tuven Sport 1 Tuven 2 km Helt balle. Var bare én kunde foran i køen, og allikevel tok det kortere tid å få den...
Anmeldelser
Fikk kansellert en ordre jeg angret på, før den ble sendt, ved henvendelse på e-post til kundeservice.
Ikke noe gale med produktet. Er missfornøyd med å måtte betale 79kr i returgebyr. I dagens netthandel som har skutt fart de siste årene hvor alle tilbyr gratis retur, falt det meg ikke inn å navigere rundt på kundeservice-lenken for å se om det kostet for å sende i retur. Kjedelig å måtte betale 79kr hver gang produktet ikke var slik som ønsket. Synd, men jeg bestiller heller et annet sted neste gang.
Useriøst Bestilte et telt hos de, fikk ordrebekreftelse og kvittering på e-post. Etterhvert fikk jeg en ny e-post med kansellering uten noe forklaring. Sendte da e-post til de om at dette måtte være en feil. Fikk da til svar at teltet vi hadde bestilt til 7874,- ikke kunne leveres da det var feil pris. Etter flere e-poster frem og tilbake fikk jeg tilbud om å kjøpe dette til 8500,- noe jeg ikke aksepterte. Synes dette er useriøst når det er inngått en avtale om kjøp til en gitt pris, det går da tydeligvis ikke an å stole på prisene de legger på nettsiden sin. Dette er første og mest sannsynlig siste gang jeg handler der.
Jeg har ingen store ting å utsette på Sportsdeal. - De hadde god kommunikasjon og oppdateringer under hele handelen, og de var høflige og trivelige - Når jeg hadde bestilt en jakke i feil størrelse fikk jeg nesten umiddelbart svar på mailen jeg sendte. Og hele prosessen gikk smerte fritt. - De har også veldig gode priser Det eneste jeg tenker kunne vært litt bedre var at byttelapp fulgte med, da det vil gjøre bytting litt enklere.
Er sjokkert over hvor FORT pakken kom!!! Rett over 24 timer. Anbefales!!! Veldig fornøyd med jakken også!
Fantastisk kundeservice! Retur av dårlig produkt var ingen problem.
Kjempe service! Hyggelige å handle med, anbefales
Internett butikk
Et stort vareutvalg
Gud tjeneste!
Kommenter på dette stedet

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler