facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for SportSenter1

SportSenter1

Info

Vi holder til på Kolbotn og Vinterbro Senter. Våre treningssentre er tilgjengelige for deg akkurat når du måtte ønske, 24 timer i døgnet 365 dager i året!

Alt av info finner du på www.sportsenter1.no



"Vi er et premium treningssenter med fokus på personlig oppfølging.Treningsentrene våres på Kolbotn og Vinterbro har apparater/vekter, mange gruppetimer, cross cage, PT-timer, trening- og kostholdsveiledning, solstudio og barnepass. Utstyret er av ypperste klasse og blir jevnlig og nøye renholdt og vedlikeholdt. I tillegg så har begge sentrene 24 timers åpningstid hele året. Du bestemmer selv når du vil trene! Vi har lang resepsjonstid og butikken vår består av klær, mat, drikke og kosttilskudd for alle."
Adresse: Vinterbro, 1407 Vinterbro
Telefonnummer: 66804682
By: Vinterbro
Rute: Vinterbro
Postnummer: 1407



relaterte søk: sportsenter1 kolbotn, sportsenter1 oppsigelse, sportsenter1 vinterbro, sportsenter1 aldersgrense, sportsenter1 åpningstider, nytt treningssenter kolbotn, sportsenter1 priser, treningssenter trollåsen
Nærliggende lignende selskaper
G-sport Vinterbro G-sport Vinterbro 14 meter Jeg var eneste kunde i butikken med 2 ansatte som stod ved kassene og skravlet. Ingen...
Horze Horze 721 meter Få str!!, kjøpt ting flere ganger og kommet hjem å merket det har vært ødelagt, tok f...
Anmeldelser
Trent her i flere og år og man skal lete lenge etter et så bra treningssenter som denne. Hyggelige ansatte, nye apparater og alltid like ryddig. Ettersom de holder døgnåpent kan man velge sine egne treningstider, har dermed ikke opplevd at det er for fullt av folk. Fantastisk!
Absolutt beste treningsstudio jeg har vært på når det kommer til service, avtaler og ikke minst inneklima. Dette er et treningssenter som leverer mer enn det jeg forventer.
Har trent her i mange år og er kjempe fornøyd. Daglig leder har full kontroll, er alltid positiv og bistår alltid når jeg har spørsmål. I tillegg føler jeg at sportsenter1 er rent, moderne og har noe for en hver smak, både av apparater og saltimer. Anbefaler alle å bli med på zumbatimene. Det er knallgøy!
Beste treningssenteret jeg har benyttet. Alltid rent og ordentlig. En veldig god atmosfære med klientell av hyggelige mennesker. Det er også flott med betjent resepsjon, noe som skaper trygghet og god orden. Alltid fin å slå av en prat med Kristian og resten av gjengen som driver stedet!
Ikke ett treningssenter jeg ville anbefalt til noen. Ser at senteret har svar under her. Jeg har vært utestengt fra dette senteret i snart 10 år fordi jeg prøvde å melde meg inn og var uviten om at jeg gikk inn i senteret utenfor dems åpningstid. De har redusert åpningstid om sommeren, men når jeg kom dit så var en ansatt der, han syntes ingenting om at jeg var inne i lokalet for å melde meg inn når de tydeligvis var stengt. Jeg var en 17 år gammel gutt nå er jeg en 26 år gammel mann, drifssjef, bachelor student, markdssjef og fortsatt så tar selskapet en vurdering om at jeg ikke kan bli medlem på bakgrunn av "tidligere brudd" Syntes dette er ekstremt dårlig.
Av alle steder jeg har trent er dette det klart beste så langt medlem i ca 2 år De har stort fokus på renslighet, ryddighet og orden å det ser mann både i gardrober, toalett og generelt i treningslokalet. Apparatene er av ypperste kvalitet, italienske Panatta sport som er Rols Roys innen treningsapparater. Apparatene er også strategisk plassert i forhold til type trening, noe kanskje ikke alle tenker over. Hyggelig betjening som jobber hardt for at medlemmene skal ha en best mulig opplevelse ved hvert eneste besøk. Vidre kan man nevne at det er åpent 24/7 365 dager i året 24/7 gjelder sølv/gull abonement som gjør at du aldri trenger å tenke på åpningstider. I Resepsjonen har de et rikelig utvalg av protein-barer, pre-workout drikker, post-workout drikker, kosttilskudd, vitaminer og rent vann m.m. Ønsker du og fylle springvann kan du selfølgelig gjøre det i gardroben De har også et godt utvalg treningsklær fra MXD. Mange varierte gruppetimer som passer alle aldere fra 16 år er også værdt å nevne for de som ikke liker egentrening og syns at tredemølla er litt kjedelig i lengden. Eget lekerom til barna, og barnepass kan ordnes etter avtale. Sist men ikke minst så har de også 3 solarium og badstue selv om jeg ikke er noen flittig bruker av det selv så er det noe som gir et komplett tilbud og i kombinsjon med Vinterbro senter så har du alt på ett sted, det er det ikke mange som slår!! Kom igang med treningen her du også, jeg angrer ikke!
Faktisk det beste treningssenter jeg har trent på!! Har hatt store problemer med høyre arm etter å ha fått avrevet biceps. Legene har ikke turt å operere grunnet stor fare for komplikasjoner, men med hjelp av proffe folk som jobber på Sportsenter1 Christian & Sebastian, er armen og biceps'n blitt bra igjen. En kjempestor TAKK til dem!!!! MELD DEG PÅ!!! KOM OG TREN OG LEVE LENGER!!!
Dette er det beste treningssenteret jeg vet om! Trent på diverse gym gjennom 25 år. Bra utstyr, RENT, RYDDIG, veldig god luft, hyggelige ansatte, alltid åpent, rimelig. For å nevne noe Ikke masse mas på sms/mail. Får alltid go'feelingen når jeg kommer inn døra der. Anbefales på det varmeste!
Kommenter på dette stedet

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler