facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for Sportsklubben Guard

Sportsklubben Guard

Info

Grasrotmottaker -> Guard Sportsklubben -> 971368446

Sportsklubben Guard stiftet 28.05.1928

Historie

I alle år så har klubbens fokus vært på masseidrett for barn og unge. Fra midten av 1970-tallet startet klubben opp med en prosess rettet mot Ålesund kommune og mot bevilgende myndigheter for anleggsutbygging. Dette førte til at en rekke større anlegg ble bygget i kommunen.

Ca. 1980 blir Guard etablert med stort klubbhus på Volsdalsberga (senere sangens hus). Etter noen år der, ble ny bane og garderobe/klubbhus bygget på Volsdalsneset. I 1984 ble så den første kunstgressbana på Sunnmøre åpnet. nettopp der Color Line Stadion ligger i dag. I en lengre periode så var klubben et av de større Idrettslagene i området med nærmere 500 medlemmer.

Klubben hadde mange kreative medlemmer med god faglig bakgrunn (ing. og ark.) og planer om overbygd fotballbane/hall ble snart neste prosjekt som ble lansert. Sammen med STUI, kommunal dept. og lokale arkitekter/ingeniører ble det gjennomfør studiereiser til bla. Munchen i Tyskland og flere andre av de større anlegga i sentraleuropa ble besøkt. Også forskjellige norske haller ble besøkt. Sunnmørshallen ble til som et resultat av den nytenking og ”grunderånden” som Guard m/flere representerte.

I 1997 tok Sportsklubben Guard kontakt med Aalesund Fotballklubb for om mulig å kunne bygge en ny felles storstadion i Ålesund. Og på denne måten så ble tanken om Color Line Stadion Ålesund født. Dette arbeidet har tatt tid og Spk. Guard har hele tiden vært en aktiv partner både økonomisk, faglig og administrativt. Og det er med stor glede vi nå ser at anlegget er realisert.

Guards ønsker for det nye anlegget er på mange måter beskrevet i Klubben vedtekter § 1. som lyder slik:

§ 1 Formål
Idrettslagets formål er å drive idrett organisert i Norges Idrettsforbund og Norges Olympiske Komité (NIF). Sportsklubben Guards skal gi så mange barn og voksne som mulig et tilbud og en opplevelse preget av trygghet, mestring og trivsel gjennom både trening og konkurranser, samt deltakelse i sosialt og trygt lags- og klubbmiljø. Arbeidet i klubben skal preges av frivillighet, demokrati, lojalitet og likeverd.

Dette hovedmålet vil vi gjenspeile ved at alle ledere og trenere i sportsklubben bidrar til at tiltak i klubbens regi skal være til deltakerens beste. Spesielt så skal barna og unge gis mulighet til å oppleve en idrett tilpasset deres utviklingsnivå. Sportsklubben Guard vil legge forholdene til rette slik at flest mulig barn og unge trives i kontakt med spillet og miljøet. Virksomheten danner dermed et godt grunnlag for å skape tilhørighet til et idrettsmiljø – og derigjennom varig interesse for idrett.

Adresse: Sjømannsveien 14, 6008 Ålesund, Norway
Telefonnummer: +4791304050
By: Ålesund
Rute: Sjømannsveien 14
Postnummer: 6008



relaterte søk: Guard Fotball, Guard A Lag, Guard damelag, Guard IL, Guard automation, Fotballag Ålesund, Rollon Guard
Nærliggende lignende selskaper
Aalesund Support Aalesund Support 143 meter Aalesund Support (AaS) er en uavhengig supportergruppe som har som mål å støtte Aales...
PPDC Ålesund Dart Club PPDC Ålesund Dart Club 235 meter Åpningstider: , Fredag, fra kl.18. Spillestart kl.1830.
Aalesund SLK Aalesund SLK 700 meter Vi tilbyr svømmekurs for liten og stor. Klubben har treningsgrupper på alle nivåer og...
Møre Karateklubb Møre Karateklubb 797 meter Oversatt av Google Beste Original Best
Ålesund Bryteklubb Ålesund Bryteklubb 2 km Ålesund Bryteklubb
Rollon Håndball Rollon Håndball 3 km Velkommen til Rollon håndball
Sportsklubben Rollon Sportsklubben Rollon 3 km Et fint idrettsanlegg for barn og ungdom.
Rollon Håndball - Damer 4. Div Rollon Håndball - Damer 4. Div 4 km E skal forbi, d skal ikke du!
Aksla Idrettslag Aksla Idrettslag 4 km Heia Aksla! Fantastisk idrettslag
Ellingsøy IL Ellingsøy IL 6 km Ellingsøy IL er et idrettslag i Ålesund kommune. Idrettslaget rekrutterer fra skolene...
Herd Jentefotball Herd Jentefotball 8 km Stolt og flott klubb
Ålesund bordtennisklubb Ålesund bordtennisklubb 9 km Info
Ålesund bordtennisklubb er en bordtennisklubb som holder til i Spjelkavik...
Ålesund Judoklubb Ålesund Judoklubb 10 km Holder til i gamle Borgundhallen
Blindheim 2 Blindheim 2 11 km Lag i 6.divisjon som skal begeistre med 4-4-2 på gress på Sunnmøre. Alt var bedre før...
Blindheim Idrettslag Blindheim Idrettslag 11 km Blindheim Idrettslag er et fleridrettslag i Ålesund. Vi rekrutterer fra skolekretsene...
Kommenter på dette stedet

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler