facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for Sportsmagasinet AS

Sportsmagasinet AS
Sportsmagasinet ble grunnlagt i 2019. Bak konseptet står en gruppe engasjerte sportsentusiaster med lang erfaring fra bransjen, og med en stor lidenskap for å drive sportsbutikk. Vårt mål er å levere det ypperste innen sportsklær og utstyr til svært kurante priser. Vi ønsker å dele vår kompetanse med dere, og samtidig inspirere våre kunder til å være i bevegelse, og yte mer. Vi vet hvor viktig det er med riktig utstyr, og er her for å veilede deg slik at du finner produktene som dekker dine behov. Enten det er teltturer i marka eller utfor i skibakken, la Sportsmagasinet være med på reisen. Vi har i dag to butikker. Vår flaggskippbutikk ligger i Storgata 20/Stenersgata 4 i Oslo, og vår andre butikk finner du på Rykkinn senteret i Bærum.

"Sportsmagasinet er en nyoppstartet sportsbutikk med fokus på kvalitet til en god pris. Vi har lang erfaring i bransjen og gjør alt vi kan for å gi deg den beste servicen."
Adresse: Storgata 20, 0184, Oslo
Telefonnummer: 22 92 51 00
on.tenisagamstrops@tkatnok
By: Oslo
Rute: Storgata 20
Postnummer: 0184


åpningstider

Mandag: 10:00-18:00
Tirsdag: 10:00-18:00
Onsdag: 10:00-18:00
Torsdag: 10:00-18:00
Fredag: 10:00-18:00
Lørdag: 10:00-18:00


relaterte søk: Sportsmagasinet levering, Sportsmagasinet retur, Sportsmagasinet nettbutikk, Sportsmagasinet butikker, SPORTSMAGASINET gratis frakt, Sportsmagasinet bergen, Erfaringer med Sportsmagasinet, SPORTSMAGASINET Proff
Anmeldelser
Fantastisk service. Fikk hjelp til å finne nye treningski. Og de hjalp meg med å finne det JEG trengte og ikke nødvendigvis der som koster mest. Slikt får jeg respekt av og de har skjønt hvordan de skal drive. Meget fornøyd med skiene også...jeg elsker de så de fant akkurat hva jeg trengte. Tusen takk.
Kjøpte sykkel og hjelm i våres! Sykkelen er som en drøm å tråkke på, riktignok litt tungt i starten, men av naturlige årsaker er det andre grunner til det! Det er ikke minst fantastisk service! Vil trekke frem Niclas og Jens, høy klasse!
God service og hyggelige folk
Kanon service hver gang! De hjelper meg alltid med å finne de tingene som er best for meg, og alltid gode priser. Kommer som regel gladere ut enn jeg gikk inn :!
Hun jeg møtte på, var morsomt, hjelpsomt, service on top too
Super fornøyd med produkter og service! God hjelp og raske tilbakemeldinger. Kommer til å handle her igjen
Fant mye bra utstyr her til klatreturen jeg var på i sommer. God kvalitet og hyggelige folk!
Veldig dyktige og hyggelig personale! Her får du veldig god hjelp med dine kjøp!
Bra utvalg av absolutt alt. Dyktige og profesjonelle ansatte gjør handelen enkel og hyggelig! Anbefales
De ansatte har kunnskap om det de selger og de er hyggelige og service innstilt
Kommenter på dette stedet

Veibeskrivelse til Sportsmagasinet AS med offentlig transport


Storgata 20 meter
11N
12N
34
54
Storgata 20 meter
11
12
17
18
Hammersborggata 150 meter
130N
140N
150
160
250
250E
250N
255E
37
Jernbanetorget 170 meter
1
1E
2
3
4
5
Jernbanetorget 170 meter
1N
2N
34
37
3N
4N
70N
FB5A
FB5B

Anmeldelser, anvisninger og kontaktinformasjon Sportsmagasinet AS.

Oslo sport og fri̇ti̇d

åpningstider, plassering. Storgata 20 kart bykart, satellitt visning. Sportsmagasinet AS adresse, telefonnummer, utsikt over gaten, postnummer. På denne siden kan du finne selskaper som ligner på Sportsmagasinet AS. På dette nettstedet kan du dele dine kommentarer og erfaringer om Sportsmagasinet AS med andre mennesker.

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler