facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for Sporveien

Sporveien

Info

Sporveien AS leverer reiser med trikk, T-bane og buss. Selskapet er Norges største leverandør av kollektivtransport målt i antall reiser og frakter årlig om lag 267 millioner passasjerer. Les mer om oss på http://www.sporveien.com/

Historie

Sporveien er Norges største leverandør av kollektivtransport målt i antall reiser. I datterselskapene Sporveien Trikken, Sporveien T-banen og Unibuss ble det i 2016 gjennomført mer enn 250 millioner enkeltreiser.

Konsernet har om lag 3600 ansatte og omsetter årlig for 4,5 milliarder kroner. Sporveien eier, forvalter, drifter, bygger ut og vedlikeholder infrastruktur som benyttes til T-bane og trikk, og forvalter en betydelig eiendomsmasse. Konsernet har også ansvar for vedlikehold av trikker og T-banevogner. Sporveien eier i tillegg datterselskapene Bussanlegg og Sporveien Media. Sporveien er 100 prosent eid av Oslo kommune.
Sporveien opererer i et marked som er i sterk vekst. Økt miljøfokus og en betydelig befolkningsvekst i Oslo og Akershus i årene som kommer, gjør at Sporveiens tjenester er viktigere og mer etterspurt enn noen gang. Hovedkontoret ligger i moderne lokaler på Tøyen i Oslo.


Med Sporveiens strategi «Best 2020» skal vi ikke bare være den største, men også den beste nordiske løsning på effektiv og miljøvennlig persontransport innen 2020.

Sporveien utgjør en vesentlig del av kollektivtrafikken på skinner og hjul i Oslo og Akershus, og er det største kollektivselskapet målt i antall reiser i Norge.

Vår visjon er: ”Sammen gjør vi kollektivtrafikken til et naturlig førstevalg”. En visjon som innebærer at vi hele tiden strekker oss for å bli bedre. Kundetilfredshetsmålinger viser at 99 prosent er fornøyd med vår t-baneleveranse, 98 prosent med vår trikkeleveranse, og 97 prosent med vår bussleveranse.

I samarbeid med Ruter AS og Oslo Vognselskap AS legger Sporveien grunnlaget for en effektiv og markedsrettet kollektiv trafikk som skal være til det beste for Oslo og Akershus.

Sporveiens samfunnsoppdrag er å gi mer kollektivtransport for pengene.

Ledende på skinner og hjul
Sporveien kjører all skinnegående kollektivtrafikk med trikk og t-bane i Oslo og Akershus via datterselskapene
Sporveien Trikken AS og Sporveien T-banen AS. Via datterselskapet Unibuss AS har konsernet også en stor andel av den anbudsbaserte busstrafikken i Oslo, Akershus, Vestfold og Oppland. I tillegg eier, forvalter og utvikler virksomheten infrastrukturen som er knyttet til trikk og t-bane. Det vil si at Sporveien har ansvaret for stasjoner, tunneler og bygninger.

Konsernet har også ansvar for vedlikehold av trikker og t-banevogner. Sporveien ivaretar en stor eiendomsmasse, primært knyttet til driften av kollektivtrafikken.

Virksomheten har historiske aner helt tilbake til 1875 da Christiania Sporveisselskab begynte å kjøre sporvogn trukket av hest i hovedstaden. Tirsdag 30. april 2013 ble det avholdt Generalforsamling i selskapet, og der besluttet eieren Oslo kommune ved daværende byråd for miljø og samferdsel, Ola Elvestuen, at navnet Kollektivtransportproduksjon skal avvikles til fordel for det nye merkevarenavnet «Sporveien».

Vår oppgave

Sporveien opererer i et marked som er i sterk vekst. I et Oslo og Akershus med stor befolkningsvekst og økende miljøutfordringer, leverer Sporveien tjenester som er mer etterspurt og verdifulle enn noen gang. Behovet for miljøvennlige og effektive kollektivtransporttjenester vokser i takt med befolkningsveksten, og det er avgjørende at leverandørene av norsk kollektivtrafikk planlegger sin virksomhet i tråd med dette.

Sporveiens strategiske mål er at ingen selskaper i norden skal være i stand til å levere mer effektiv og miljøvennlig kollektivtrafikk enn selskapet og dets medarbeidere ved utgangen av 2020.

Produkter

Kollektivtrafikk med infrastruktur og vedlikehold.

Adresse: Økernveien 9, 0653 Oslo, Norway
Telefonnummer: +47 22 08 40 00
moc.neievrops@tsopamrif
By: Oslo
Rute: Økernveien 9
Postnummer: 0653



relaterte søk: sporveien intranett, sporveien ansatte, sporveien trikken, sporveien jobb, sporveien twitter, sporveien ryen, sporveien t-banen, sporveien datterselskaper
Kommenter på dette stedet

Anmeldelser, anvisninger og kontaktinformasjon Sporveien.

Oslo transporttjeneste

åpningstider, plassering. Økernveien 9 oslo jernbaneselskap kart bykart, satellitt visning. Sporveien adresse, telefonnummer, utsikt over gaten, postnummer. På denne siden kan du finne selskaper som ligner på Sporveien. På dette nettstedet kan du dele dine kommentarer og erfaringer om Sporveien med andre mennesker.

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Nærliggende lignende selskaper
Viking Redningstjeneste Viking Redningstjeneste 810 meter Kjempe flinke og raske tross for hektisk dag med mye hendelser!
Vy Vy 904 meter I 2018 gjennomførte vi 190 millioner reiser med buss og tog i Norge og Sverige. Hver ...
NSB NSB 904 meter In 2018 we effectuated 190 million journeys with bus and rail in Norway and Sweden. E...
Bane NOR Bane NOR 937 meter Bane NOR sin offisielle Facebookside! Bane NOR sitt kundesenter er tilgjengelig for ...
Oslo Bus Terminal Oslo Bus Terminal 1 km Flott og oversiktlig bussterminal.
Flytoget Flytoget 1 km Det enkleste og mest effektive transportmiddelet til og fra Oslo Lufthavn
Oslo Budservice As Oslo Budservice As 1 km Super service!!! Måtte få levert 4 kolli fra Oslo til Moss så raskt som mulig. Kundeb...
Ruter Ruter 2 km Ruters mål er å gi de reisende best mulig kollektivtrafikk. Kom gjerne med innspill p...
NOR-WAY Bussekspress NOR-WAY Bussekspress 2 km Ofte ikke på tid, og skylder alltid på «trafikk og uforutsette hendelser». Finnes det...
Limousine Sentralen Limousine Sentralen 2 km Veldig hyggelig og kommer i tide så er veldig fornøyd
Naboboks.no Naboboks.no 2 km Vi jobber for et grønnere og et mer sosialt last-mile. Vi ønsker å gjøre hjemleverans...
BNB Multiservice As BNB Multiservice As 2 km Styr unna! Verste kundeservice, forandrer på prisene og ikke god kvalifisert.
Kaffegutten Kaffegutten 2 km Vi bringer kaffe til deg!
VDL Bus & Coach Norway As VDL Bus & Coach Norway As 2 km VDL Bus & Coach Norway AS
RE Transport As RE Transport As 3 km RE Transport AS
MG Transport MG Transport 3 km Ta gjerne kontakt med oss for et uforpliktende tilbud på hurtigtransport, flyttetrans...
Oslo Seafood Center terminal Oslo Seafood Center terminal 3 km Parkering for biler som skal laste eller losse. Stilt på natta men naboen Norsk Gjenn...
Ekebergsletta, Oslo Ekebergsletta, Oslo 3 km Her så jeg Aqua spille konsert på 90-tallet.
Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler