facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for Språkbruket

Språkbruket

Info

Språkbruket henvender seg til bedrifter med behov for språktjenester: oversetting, språkvask og skriving av informasjonsmateriell.

Historie

Språkbruket holder til i Førde og drives av Jorunn Seim. Jeg er utdannet cand.philol. med fagene engelsk fagoversetting, psykologi og translatologi. Jeg har over 15 års erfaring fra et av landets største oversetterbyråer, der jeg har jobbet som både oversetter, teknisk forfatter og prosjektleder. I tillegg til dette har jeg praktisk-pedagogisk utdanning og undervisningserfaring.

Adresse: Kyrkjevegen 23E, 6809 Førde, Sogn og Fjordane
Telefonnummer: 48140440
By: Førde
Rute: Kyrkjevegen 23E
Postnummer: 6809


Kommenter på dette stedet

Anmeldelser, anvisninger og kontaktinformasjon Språkbruket.

Førde oversetter

åpningstider, plassering. Kyrkjevegen 23E kart bykart, satellitt visning. Språkbruket adresse, telefonnummer, utsikt over gaten, postnummer. På denne siden kan du finne selskaper som ligner på Språkbruket. På dette nettstedet kan du dele dine kommentarer og erfaringer om Språkbruket med andre mennesker.

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler