facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for Sprek Hund - Rehabilitering og Fysioterapi

Sprek Hund - Rehabilitering og Fysioterapi

Info

Sprek Hund formidler informasjon til hundeiere innenfor temaene aktive hunder, fysisk trening av hund, skadeforebygging, rehabilitering og fysioterapi.

Historie

Velkommen til facebooksiden "Sprek Hund". På denne siden vil jeg formidle informasjon om trening, skadeforebygging, fysioterapi og andre relaterte emner innenfor hundehelse. Jeg har også en blogg: www.sprekhund.sunami.no.

Mitt navn er Sunniva Morgan. Jeg er utdannet dyrepleier og har omfattende etter utdanning innenfor rehabilitering og fysioterapi, og har jobbet med dette i snart 10 år. Til daglig jobber jeg på Sveberg Dyrehospital (www.svebergdyrehospital.no), hvor jeg også er medeier i klinikken. Her jobber jeg med fysioterapi og rehabilitering av hund (og av og til katt). Her har jeg alt fra gjennomgang og behandling av friske hunder med tanke på skadeforebygging til rehabilitering av hunder etter skader og operasjoner. I tillegg har jeg noen dyrepleieroppgaver.

Jeg har tidligere drevet aktivt med flere forskjellige idretter. De siste årene har jeg drevet aktivt med nordisk stil- og barmakshundekjøring med mine vorsteh.

Jeg har et brennende ønske om øke kunnskapen om skadeforebygging og trening hos hundeeiere, da dette gjerne er temaer som mange har for lite kunnskap om, og som kan gjøre en enorm forskjell mtp både velferd og prestasjon hos hundene. Jeg holder en del foredrag og temakvelder om disse emnene både på klinikken og for hundklubber ol.

Målet med denne facebooksiden og bloggen min er å få formidlet informasjon til hundeeiere om skadeforebygging, trening og fysioterapi. Jeg kommer også til å legge ut en del bilder og informasjon om trening og turer med mine egne hunder. Jeg er også veldig interessert i å høre hvordan andre trener hundene sine og jeg vil gjerne høre fra deg om du har forslag, gode treningstips, ønsker til bloggposter osv. Du må heller ikke være redd for å spørre om det er noe du lurer på i forbindelse med fysisk trening av hund, skadeforebygging, rehabilitering, hundemassasje ol. Send meg gjerne en mail på sunniva.morgan(at)gmail.com eller legg igjen en kommentar på siden her.

Adresse: Stavsjøvegen 21, 7550 Hommelvik, Sor-Trondelag, Norway
Telefonnummer: 72606050
By: Hommelvik
Rute: Stavsjøvegen 21
Postnummer: 7550


Anmeldelser
Flinke og flotte folk som bryr seg og dyret, og eieren
Verdens fineste var i de beste hender på sveberg og vi kan varmt anbefale dem
Virker trygge og kompetente rolig og fin atmosfære på klinikken.
Dyktige folk. Har brukt dei fast i nokre år.
Fantastisk og flinke ansatte. Har vært kunde i 10 år og har ingenting å klage om.
Flinke veterinærer og veldig hyggelig betjening.
Flinke, seriøse og hyggelige. Spesialister på rehabilitering. Ikke er de dyre heller.
Veldig kjekt med dyrehospital i nærområdet! Flinke og trivelig besetning
Trivelige ansatte, her blir man ivaretatt uten tvil.
Kommenter på dette stedet

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler