facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for Sprett aktivitetspark Rygge

Sprett aktivitetspark Rygge

Info

HURRA vi åpner trampolinepark i Rygge!
Følg med oss frem mot åpningen, dette blir RÅTT!

Historie

HURRA vi åpner trampolinepark i Rygge!
Følg med oss frem mot åpningen, dette blir RÅTT!

Etikett

Topp moderne park med flere forskjellige aktiviteter! Åpner i desember 2018/januar 2019!



"Sprett trampolinepark Rygge er en aktivitetspark med flere attraksjoner. Vi har en trampolinepark med flere interaktive spill og spektakulær graffiti og ledlys på vegger og tak . Vi har et eget område for klatring fun climb. Her kan man boltre seg i morsomme klatrevegger helt uten forkunnskaper og utstyr, vi har alt du trenger. Det er en fordel med innesko for en bedre klatreopplevelse.Vi har også et lekeland som er ment som et godt ekstratilbud til våre kunder. De som betaler for hopping eller klatring får tilgang til lekelandet også. Eller man kan kjøpe kun inngang til lekelandet for kun 90,- kr alle dager."
Adresse: Industriveien 51, 1580 Rygge, Ostfold, Norway
Telefonnummer: 90826154
on.krapstetivitkatterps@eggyr
By: Rygge
Rute: Industriveien 51
Postnummer: 1580



relaterte søk: Sprett Rygge åpningstider, Sprett Rygge jobb, Sprett Askim, Sprett bursdag, Sprett Sarpsborg, Sprett pris, Sprett Kolbotn, Aktivitetspark Oslo
Anmeldelser
Hvis du har små barn - kanskje vent litt før du drar hit med de. Vi tenkte lekeområdet var greit nok for våre på 1,5 og 3,5, men for eldstemann ble det i det snaueste laget. Han ville gjerne klatre og sprette slik denne "parken" er ment til, så å kjøpe tilgang dit i tillegg er et must. — men, her kommer drawbacket. ‘Minisprett’ er kun tilgjengelig frem til klokken 11:00, så om dere ønsker å la barna fryde seg uten å være til bry for og bli brydd av eldre barn, må dere dra hit før minisprett er over. Til våre felles veggisvenner: de har Naturli’ burger og vegansk is her, det trekker veldig opp! Slike steder pleier jo aldri ha noe til oss. En midt på treet opplevelse for oss, da vi ikke kjøpte tilgang til mer enn lekeland. Neste gang drar vi hit tidligere, for å klatre og sprette med bare barn i alder 0-6.
Kjempe fint sted. Barna i alle aldre har det bra der. Det beste med stedet er nok den åpenbare viljen til å prøve å bli bedre og imøtekomme være måten er til å bli forelsket i. Mine barn skal dra ditt ofte om ikke daglig fremover, få ut det lille ekstra energi og møte andre barn i lek og moro. Anbefales på det sterkeste.
Eneste grunnen til å gi 2 stjerner er bra gjennomført senter med lys og grafitti. Alt annet rundt trekker dessverre hele senteret ned. Vi er i bursdag der i dag på en søndag. - Første som slår mot oss når vi går inn døra er avføringslukt som er gjennom alt av ganger og garderober nede den var der konstant - Bursdagsrommet når vi ankommer har søl og vann i seg ved ankomst. - Klissete og møkkete gulv overalt. - Ingen sikkerhetsvideo før hopping det var ikke så viktig sa ansatt. - Ingen vakter/regler. Alle ungene løper over hverandres trampoliner mens den eneste vakten der ute er mer opptatt å leke rundt og løpe etter de større barna.
For to par sokker, 2 vann og inngang for 2 stk kom prisen på sjokkerende 500kroner for 1 !? Time. Sparer lett penger ved å ta med barna på feks eventyrfabrikken isteden, med ubegrenset tid.
Et perfekt sted å tilbringe planleggingsdagen. Helt nydelige ansatte hvertfall han vi møtte idag, super søt og service minded.
Veldig morsomt for store og småanbefales, vi kommer garantert igjen
Fint senter for barn og voksne barn. Prisene synes jeg er innenfor for lek og morro. Prisene i kiosken er som forventet kiosk priser.
Sprett er verdt et besøk. Barna elsket stedet og vi måtte gjenta besøket. Her får de utfordret sine klatreferdigheter og sprette på ulike trampoliner, trene parkour. Godt tilrettelagt, luftige lokaler og verdt inngangsbilletten.
Parken er fin men du må ha god råd for å leke der og hoppe i trampoliner fot 3 personer koster det nesten 1000kr for 2 timer.
Morsomt sted med fantastisk belysning og spreke farger! Velg hopping og lekeland eller klatring og lekeland. Egen avstengt servering i 2. Etg.
Kommenter på dette stedet

Veibeskrivelse til Sprett aktivitetspark Rygge med offentlig transport


Eskelund 250 meter
201
251
600
630
633

Anmeldelser, anvisninger og kontaktinformasjon Sprett aktivitetspark Rygge.

Rygge fornøyelses- og temapark

åpningstider, plassering. Industriveien 51 kart bykart, satellitt visning. Sprett aktivitetspark Rygge adresse, telefonnummer, utsikt over gaten, postnummer. På denne siden kan du finne selskaper som ligner på Sprett aktivitetspark Rygge. På dette nettstedet kan du dele dine kommentarer og erfaringer om Sprett aktivitetspark Rygge med andre mennesker.

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler