facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for Spydeberg Speidergruppe

Spydeberg Speidergruppe

Info

Speiding er friluftsliv året rundt og opplevelser sammen med andre. Speiding er samarbeid om oppgaver, og speiding er vennskap.

Historie

Speiding er friluftsliv året rundt og opplevelser sammen med andre. Speiding er samarbeid om oppgaver, og speiding er vennskap som oppstår og utvikles underveis - også på tvers av landegrenser. For speiding foregår over hele verden og er en internasjonal, ideell bevegelse med ca. 38 millioner medlemmer i mer enn 150 land. Speiding handler om å engasjere seg for andre enn seg selv, både for dem du har rundt deg og for mennesker du ikke kjenner.

Det er ikke lett med få ord å fortelle hva speiding er. Du kan være speider nesten hele livet, og i løpet av speidertiden gjør du da naturligvis masse forskjellig. Men sentralt i det å være speider i Norge står friluftsliv, vennskap, samarbeid og opplevelser.

Mange gode grunner til å være speider
Grunnene til å drive speiding er mange: Ha det gøy, være ute i naturen, være sammen med gode venner og få nye venner, utfordre seg selv, lære og oppleve noe nytt og spennende, reise på leir og mye mer. Men formålet med speiding er å utvikle selvstendighet og ansvarsbevissthet hos barn, unge og voksne.

Adresse: Glendeveien 22, 1820 Spydeberg
Telefonnummer: 90696890
By: Spydeberg
Rute: Glendeveien 22
Postnummer: 1820


Nærliggende lignende selskaper
NAF Øvre Østfold NAF Øvre Østfold 318 meter NAF Øvre Østfold er en av 71 lokalavdelinger i Norges Automobilforbund. Vi er den nes...
Kommenter på dette stedet

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler