facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for SR Foto

SR Foto

Info

www.SRfoto.net
Fotograf i Bergen. Tar hovedsakelig TFP bilder og er alltid på jakt etter noen som ønsker å stå foran kamera.

Historie

Jeg jobber og bor i Bergen og har fotografering som hobby.
Ønsker å leke litt med kreative bilder fremover og leter etter modeller som kan tenke seg å prøve noe nytt. Dersom ønskelig kan det også vurderes normale portrettbilder.
All fotografering foretaes gjennom en såkalt TFP-avtale. Essensen i denne er at modell og fotograf (og av og til makeup-artist og stylist) jobber gratis for å ta bilder alle kan dra nytte av og bruke i sine respektive porteføljer. Idéen til bildene kan komme fra alle parter, og ofte blir veien litt til mens vi går. Utfallet av en fotoshoot er sjeldent identisk med idéen vi går inn med.

Jeg disponerer et lite studio jeg kan sette opp i stuen, og foretrekker å bruke det i perioder hvor det ikke er praktisk gjennomførbart å ta bilder utendørs. Til fotografering på location og utendørs har jeg muligheten til å sette opp lys hvor enn det måtte være så lenge det ikke blåser for mye. Det gir både meg en frihet og fleksibilitet til å forsøke å ta de bildene vi vil.

Om du sitter og lurer på om det å stå foran kameraet kanskje kan være noe for deg er du hjertelig velkommen til å ta kontakt. Mens noen av modellene jeg har tatt bilde av har mye erfaring er de fleste uten noe erfaring med å være med på fotoshoot, og det er derfor slett ikke uvanlig at vi tar et par timer med fotografering uten noe særlig annet mål enn å bli bedre kjent, få følelsen av hvordan det er å stå foran kameraet og bare teste det vi måtte føle for.

I forkant av enhver fotografering undertegner som nevnt både modell og fotograf en TFP-kontrakt som regulerer bildebruk og partenes plikter. På denne måten skal modellen og fotografen være trygge på at bildene ikke blir misbruk av noen av partene.
Kontrakten kan du finne her: https://www.facebook.com/notes/sr-foto/tfp-kontrakt/283976251777260

Adresse: Sandbrekkeveien 2b, 5231 Bergen, Hordaland
By: Bergen
Rute: Sandbrekkeveien 2b
Postnummer: 5231


Kommenter på dette stedet

Anmeldelser, anvisninger og kontaktinformasjon SR Foto.

Bergen fotograf

åpningstider, plassering. Sandbrekkeveien 2b kart bykart, satellitt visning. SR Foto adresse, telefonnummer, utsikt over gaten, postnummer. På denne siden kan du finne selskaper som ligner på SR Foto. På dette nettstedet kan du dele dine kommentarer og erfaringer om SR Foto med andre mennesker.

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler