facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for Staals

Staals

Info

For alle 10-110 år

Historie

Kjedene overtar alt og gjør selv hovedstadene stadig mer like. Aktivitetshuset STAALs er motsetningen med historie, kultur, kaffebar og et helt spesielt innhold. Stedet bygger på gamle Strømmen Staals storhetstid, verdens første stålstøperi (1903-1978) som hadde spisesal og dusjanlegg i disse lokaler.
Gamle Str.Staal produserte bl.a. jernbanevogner, skipsdeler, busser og biler. Sjelen lever videre her.. Tidsepokens kjøretøy er tilbake, det samme med sportshistorien av alle dens årtier.
Her finnes verdens eldste innendørs trimsykkel, boksemaskin fra mellomkrigsårene, sprangbukk fra før første verdenskrig og masse annen nostalgi. OL-bussen fra 1962 og veteranbilene benyttes til show og selskapskjøring for store deler av østlandet, og gjerne gratis for medlemmer. Masse turer og happenings er arrangert m.m.
Her er mosjonsmulighter for alle 10 - 110 år. Hilmar 87, Konrad 87, Liv Marie 79, og Bjørg 79 er våre eldste medlemmer. Men stadig flere eldre finner veien. Viktigste av alt er at det skal være et godt sted for alle aldre.



"Vintage treningssenter med ute og inneaktiviteter, gruppetimer, bordtennis, personlig trenere, friluftsliv, retro kaffebar og utleie av veteranbiler."
Adresse: Strømmen storsenter Stasjonsveien 21, 2010 Strømmen
Telefonnummer: 63813355
By: Strømmen
Rute: Strømmen storsenter Stasjonsveien 21
Postnummer: 2010


åpningstider

Mandag: 11:00 - 21:00
Tirsdag: 11:00 - 21:00
Onsdag: 11:00 - 21:00
Torsdag: 11:00 - 21:00
Fredag: 11:00 - 19:00
Lørdag: 10:00 - 13:00


relaterte søk: Aktiviteter Strømmen, PT Lillestrøm, Fresh Fitness Strømmen gruppetimer, Treningssenter Lillestrøm, Bordtennis Lillestrøm, Sats Strømmen, Aktivitetshuset Lillestrøm, SKY Fitness Strømmen
Nærliggende lignende selskaper
Gratis trening på strømmen Gratis trening på strømmen 334 meter 24FITCLUB Strømmen er GRATIS trening her på strømmen drevet av Herbalife medlemmer. V...
NFF Akershus NFF Akershus 485 meter NFF Akershus holder til i Idrettens Hus, Strømsveien 80, 2010 Strømmen.
Ti på Topp Follo Ti på Topp Follo 485 meter Ti på Topp er en turkampanje hvor deltakeren utfordres til å gjennomføre en eller fle...
Akershus idrettskrets Akershus idrettskrets 485 meter Akerhus idrettskrets har "Idrettsglede for alle i Akershus" som visjon.
Jaeger-Liteseat Jaeger-Liteseat 1 km Topp service!
Anmeldelser
Dette er det beste treningssenteret man kan melde seg inn i! Jeg startet her i ung alder, og har fått super veiledning fra Cathrine og andre dyktige trenere. Lokalene er superkoselig, og apparatene holder veldig god standard. Jeg har aldri opplevd kø for å bruke apparatene, og luften er ren og god uten lukt av svette. Må også nevne at de tilbyr mange fine gruppetimer, spesielt CrossFit i ledelse av Cathrine. Oppfølgningen fra de ansatte er suveren. Alt i alt det perfekte treningsstudioet som yter alt for at kundene skal ha det bra!
Et veldig fint treningshus med veldig hyggelig betjening, men åpningstiden trekker ned. I dag måtte jeg snu i døra klokka kvart på ett. Også er det stengt på søndager.
Et treningssenter med høy trivsel, godt treningsmiljø og veldig flinke ansatte. Anbefales!
Staals er de beste. Hvor slipper alt det negative ved alle andre treningssentre! Det er lite og intimt, men her blir du husket, og hjelp lett å få, om det skulle ønskes. Pluss alt av aktiviteter som finnes! Kan nesten oppfattes litt som en stor vennegjeng enn en treningssenter. Har også døgntrening om folk ønsker det også! Den andre større delen av Staals er veteranbil leie. Antageligvis Norges største.
Kult treningssenter og aktivitet med old school interiør med moderne treningsapparater. Hyggelig, imøtekomment og kunnskapsrik personal. Prisene er i den høye ende og trekker derfor en stjerne fra.
Unikt sted med en blanding av nytt og eldre utstyr men vedlikeholdt! som setter et kult særpreg på stedet. Gjennomført og flott sted. Personalet er kjempe hyggelige og hjelpsomme. Kan varmt anbefales. Veldig gode shakes i café-delen.
Nydelig treningssenter! God plass for oss eldre. Godt miljø og super betjening. Får hjelp til riktig trening. Beste treningssenter jeg har vært på, slår de store ned i støvlene.
Jeg har vært medlem på Staals i 6 måneder Ca. Og jeg er veldig fornøyd, de ansatte der er kanskje noen av de fineste menneskene du kan møte på, jeg er veldig fornøyd!
Flott still å hyggelige folk. Kjempe skryt til instruktør Catrhine .vi ses
Fantastiskt lokalt aktivitetshus med gymsal, vekter og mye mer
Kommenter på dette stedet

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler