facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for Stadionklinikken

Stadionklinikken

Info

Stadionklinikken AS

Historie

Naprapati innebærer å diagnostisere, behandle og rehabilitere smertetilstander og funksjonelle problemer i ledd og muskler. Behandlingen bygger på ortopedisk medisin kombinert med god kunnskap om bevegelsesapparatets oppbygning og funksjon. Denne tanken ligger til grunn for naprapatien og kan betegnes som selve kjernen. Ordet naprapati betyr å korrigere årsak til lidelse.

Naprapatene gir helsefremmende og effektiv manuellbehandling av muskel- og leddplager. Naprapatene er i stor grad engasjert i klinisk arbeid med direkte pasientbehandling, og er selvstendige i diagnostikk, undersøkelse, behandling og forebygging av biomekaniske feilfunksjoner og smertetilstander i muskel- og leddsystemet.

Naprapater benytter ulike manuelle teknikker i sin behandling: manipulasjon, mobilisering, triggerpunktsbehandling, muskeltøyning og mykdelsbehandling. De hjelpemidler vi benytter oss av på Stadionklinikken er trykkbølgebehandling, akupunktur, skanlab, laser og ortopediske hjelpemidler. Disse teknikknene vil naprapaten kombinere ut i fra en stilt diagnose.

Naprapater er i dag den største gruppen innen avansert manuellmedisin i Norden. I Norge, Sverige og Finland finnes det drøyt 1700 yrkesaktive naprapater. I dag er det over 400 naprapater i Norge. Alle er medlemmer i Norges naprapatforbund (NNF) og i tillegg registrert i registeret over alternative utøvere i Brønnøysundregisteret. I Sverige er det Svenske naprapatforbundet naprapatenes organisasjon og i Finland er det tilsvarende finsk naprapatforbund. Det er også en felles organisasjon, IFONA.

Produkter

Superfeet ortopediske såler
Linnex Rub varmestift
Foamroller for egenbehandling
Strikk for hjemmeøvelser
Individuelt tilpasset treningsprogram



"Stadionklinikken Naprapat Fysioterapeut Personlig trening Ernæringsveiledning Fredrikstad Behandling, veiledning & rehabilitering av muskel- og skjelettplager⌛ Kort ventetidStadionklinikken AS ble etablert i 2011. Vi holder til i fine lokaler på Fredrikstad Stadion.Terapeutene hos oss diagnostiserer, behandler og rehabiliterer muskel- og leddplager. Vi hjelper privatpersoner, bedrifter og idrettsutøvere fra topp og bredde med akutte og langvarige plager i muskel- og skjelettsystemet.På Stadionklinikken er vi opptatt av faglig oppdatert kunnskap for å gi deg best mulig hjelp og oppfølging for det du søker oss for."
Adresse: Stadion 29, 1671 Fredrikstad
Telefonnummer: 69 34 35 45
on.nekkinilknoidats@ofni
By: Fredrikstad
Rute: Stadion 29
Postnummer: 1671


åpningstider

Mandag: 08:00 - 17:00
Tirsdag: 08:00 - 17:00
Onsdag: 08:00 - 17:00
Torsdag: 08:00 - 17:00
Fredag: 08:00 - 16:00


relaterte søk: stadionklinikken stavanger, naprapat kråkerøy, stadionklinikken molde, stadionparken klinikken, naprapat fredrikstad, hva gjør en naprapat, naprapat fredrikstad pris
Nærliggende lignende selskaper
Klinikk Bedre Helse Klinikk Bedre Helse 611 meter Profesjonell og god behandling.
Sprek Livsstil Sprek Livsstil 5 km Jeg er så takknemlig for å hatt Marte som PT. Hun sitter på en enorm kunnskap og klar...
Anmeldelser
Utrolig dyktige folk! Vært hos Jørn flere ganger, og han fikser alltid opp i problemene mine. Anbefales på det sterkeste å ta turen til denne dyktige gjengen!
Dyktig og flink gjeng som arbeider her. Alltid rask og god hjelp å få
Hyggelig, dyktig og fleksibel
Gikk rundt med intense smerter i nakken i et og et halvt år. Var her og der og hit og dit for å prøve å ordne opp i det hos mange ulike fysioterapeuter, manuell terapaut og naprapater. Fikk et tips om å dra til stadion klinikken og etter 5-6 ganger hos en naprapat her har jeg blitt så fin. Er evig takknemlig!!!!!
Etter en lang periode med ryggproblemer avtalte jeg en time hos Stadionklinikken, jeg fikk time hos Jørgen Nilsen. Dette ble en meget bra opplevelse, ryggen ble raskt bedre. Jeg har fått tett oppfølging og veiledning. En meget kompetent og profesjonell gjeng. Kan virkelig anbefale Stadionklinkken.
Utrolig flinke og hyggelige folk! Var nærmest gitt opp av helsevesenet, men de fikset problemet på noen få behandlinger!
Meget dyktige og serviceinnstilte naprapater som gir god behandling og har evnen til å se individet, kan anbefales. Kan også anbefale ernæringsfysiologen Marlene Nilsen, meget dyktig, flink til å motivere og god oppfølging.
Dyktige og hyggelige folk. Kommer ikke til å dra et annet sted for å få hjelp med en kropp som idretten har satt sine spor på. Er meget fornøyd med klinikken.
Kjempe flinke faglig, oppfølging og super hyggelige. Anbefales på det sterkeste.
Har brukt de til forebyggende behandling i flere år, meget dyktige og hyggelige naprapater!
Kommenter på dette stedet

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler