facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for Stall Mansås

Stall Mansås

Info

Hestetrener

Historie

Stall Mansås drives daglig av Dina Mansås, Anne Mansås, Agnar Johansen og Ingar Mansås.
Dina har drevet med hest siden hun var 6 år, og har konkurrert aktivt i hestesporten siden hun var 10 år. Hun har vært på landslaget i sprang fra 2008 til 2012 på ponnien Ulvsigs Lucas. Hun og Lucas hadde mange bra resultater blant annet 3. plass to ganger i NM, 3.plass i Nordisk lag og 2. plass i Grand prix på AEG. Hun red også hesten Collette van T Dexterhof på mange store stevner i sprang. De konkurrerte sammen i klasser opp til 1.30 m. Dina red de fleste store stevner i Norge på Lucas og Collette, og konkurrert nasjonalt og internasjonalt i Norge og Norden. Alt dette oppnådde Dina før hun var 16 år.
Etter det har Dina trukket seg litt mer tilbake fra sprang, og har drevet med hest litt mere allsidig. Hun har konkurrerte i dressur opp til MB, utdannet unghest opp til 1.20 m i sprang(kvalifisert for 1.30 m), og konkurrert med islandshest. I 2011 kjøpte Dina sine første islandshester Ljufur fra Lian og Harpa fra Litla-Hvammi I. Hun begynte å konkurrere aktivt på islandshest i 2012 og har hatt flere gode resultater, bl. 2 plass i NM 2015 i 250 m pass og 4.plass i NM 2015 i speed pass på hingsten Kolgrimmur fra Lågøen som var i trening hos oss i ett år.
Dina er veldig opptatt av hestens velvære, samarbeid og utvikling. Hun bruker milde metoder og naturlig horsemanship for å oppnå resultater på hestene. Hun trener hestene allsidig og har tro på trening utenom bare ridning. Hun trener hestene i frihetsdressur, løs hopping, longering, tømmekjøring, miljøtrening og naturlig horsemanship i tillegg til allsidig ridning, på tur og på banen.

Adresse: Hauganveien, 117 Våle
Telefonnummer: 46416583
By: Våle
Rute: Hauganveien
Postnummer: 117


åpningstider

Mandag: 06:00 - 20:00
Tirsdag: 06:00 - 20:00
Onsdag: 06:00 - 20:00
Torsdag: 06:00 - 20:00
Fredag: 06:00 - 20:00
Lørdag: 06:00 - 20:00
Søndag: 06:00 - 20:00

Kommenter på dette stedet

Anmeldelser, anvisninger og kontaktinformasjon Stall Mansås.

Våle sport og fritid

åpningstider, plassering. Hauganveien kart bykart, satellitt visning. Stall Mansås adresse, telefonnummer, utsikt over gaten, postnummer. På denne siden kan du finne selskaper som ligner på Stall Mansås. På dette nettstedet kan du dele dine kommentarer og erfaringer om Stall Mansås med andre mennesker.

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Nærliggende lignende selskaper
Vestfold RC senter Vestfold RC senter 5 km Et sted for folk som liker og kjøre fjernstyrte lastebiler De har en lastebil til utl...
Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler