facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for Stallen Galleri og Cafe

Stallen Galleri og Cafe
Adresse: Teatergata 2 , Horten 3187, NO
Telefonnummer: 33 04 27 93
By: Horten
Rute: Teatergata 2
Postnummer: 3187



relaterte søk: stallen horten program, horten bluesklubb, stallen horten jazzklubb, lunsj horten, stallen horten åpningstider, cafe m horten, spisesteder horten, fishland horten
Nærliggende lignende selskaper
Kafferiet Kafferiet 80 meter Herlig sted, godt miljø og gode bakervarer. Latte'n var helt perfekt
Traktern Traktern 361 meter Jeg er en feil med tatoveringer, piercinger osv. Likevel ble jeg momentant godtatt. A...
Kafé Breda Kafé Breda 996 meter
Tn Drift Tn Drift 1 km
Nummer Ti Nummer Ti 1 km Fint med kafe og lunchsted på Karljohansvern, i tilknytning til Marinemuseet og båtha...
Anmeldelser
Besøk 2 juli. One size blues band ga oss en flott opplevelse. Fikk servert blåskjell med pommes frites. Nydelig. Måtte vente litt før vi fikk maten, men To service innstillte voksne damer fikk oss til å glemme ventetid. Flott service.
Husker jeg gikk inn i stallen og ble mett som en hest, voksen mann på over hundre kg her altså, så om du ikke ble mett? Kanskje du bør slanke deg litt? Uansett, tipp topp mat, koselig betjening og passe rask levering. 5/5 ville anbefalt og hadde tenkt til å spise her igjen nå, men nå har de stengt?
God mat, men kanskje litt små porsjoner? Måtte også vente litt med diverse service, så det trekker ned. En koselig plass er det uansett.
Dro til Stallen med kjærsten idag for en bedre lunsj. Satte oss ned og bestilte skalldyrsalat og klubsandvich. Etter 20 minutter kom det andre gjester og satte seg ved naboborset. De fikk men sin etter ca 10 minutter. Vi hadde ennå ikke fått noe. Etter 45 minutter hadde vi fått nok og dro. Vi gikk inn på Rossi og fikk mat etter 10 minutter. Der var det i tillegg nesten fullt av folk. Maten vr meget god. Blir nok ikke flere besøk til Stallen.
Koselig plass med hyggelige ansatte. De serverte forresten veldig god mat
Var å spiste der i slutten av august. Deilig og stor uteservering. Fikk både mat og drikke kjapt, og super betjening. Spiste blåskjell, og de smakte nydelig! Ingenting å utsette på dette stedet. Kan godt anbefales!
Vi ble vist til bordet, men slet med bestillingen, da tlf ikke leste koden. Satt og prøvde å finne frem på alternativ nettside, og spør kelner om de har meny på papir. Kelner tok telefonen ut av hånda min, uten å spørre og begynte å trykke rundt. Vi gikk.
Veldig hyggelig personale. Fikk gode anbefalinger. Var 8 stk på middag. Noen spiste pizza som de skrøt av, samme med biffen, selv spiste jeg blåskjell. Helt kjempe deilig. Hit kommer vi til å komme ofte. På kjøkkenet jobbet det en morsom ung mann Alexander. Han leverte
Noe mat, noe god vin, totalt tragisk øl meny, dårlig service, henvist til mobil bestilling. Live musikk nå og da, ellers bare å holde seg unna!
Satt ute en flott sommerdag. Hyggelig personale, vi fikk servert nydelig pizza margherita. Vi var tre superfornøyde damer på Hortentur.
Kommenter på dette stedet

Veibeskrivelse til Stallen Galleri og Cafe med offentlig transport


Horten rutebilstasjon 90 meter
01
02
023
1153
1179
1182
1190
1195
1900
1901
1902
1950
70
71
74
N02
Enggata 310 meter
02
1153
1179
1182
70
71
N02
Torggata 330 meter
02
023
1190
71
Horten ferjekai 380 meter
01
Horten ferjekai 440 meter
BF

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler