facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for Stallen Restaurant

Adresse: Rådhusveien 2 , Rakkestad 1890, NO
Telefonnummer: 69 22 10 75
By: Rakkestad
Rute: Rådhusveien 2
Postnummer: 1890


Anmeldelser
Koselig rustikt sted med god pizza og sjarmerende "old school" atmosfære. De har skiftet eiere opp gjennom årene, men sist gang jeg og samboer var der, smakte maten godt. Det eneste jeg kan klage på, er at det er litt lite lys der. Jeg er nok litt partisk, da jeg har gode minner fra denne restauranten fra jeg var liten. Vokste opp i Rakkestad, og spiste der mange ganger.
Bra service både på hverdag og helg. Kan bli litt trangt når folk strømmer på, så det lønner seg å være tidlig ute. Har elektroniske dart skiver som blir flittig brukt av både gjester og lokal lag.
Beste pizza ever Alltid like koselig å komme hit for mat og drikke Eier Heine er blid og hyggelig, og snakker med alle
Veldig trevelig personell, med god erfaring over hva kundene krever. Alltid hyggelig å svippe innom for hva man ønsker, om det skal være kaffe, pizza eller noe stærkere!
Beste biffsnadder ever ! Indrefilet i biter er det ikke ofte man får Ikke den koseligste puben jeg har vært på,men maten veide opp for det
Jeg har bare vært der en gang og var meget fornøyd!!
Vi var der og kjøpte pizza. Den var i desidert noe av det beste jeg har spist i den sjangeren. Blid betjening god service. Noe mørke og gammelmodig lokaler. Kanskje slik det er på de fleste.
Kjempefint sted , og pizzaen deres er sabla god... Absolutt verdt et besøk hvis du ikke har vært der før
Utrolig hyggelig betjening koselig plass og nyte en øl eller god mat midt i Rakkestad
REINT førr mie "følk" og penger førr dårlig øll boks med Ringnes
Kommenter på dette stedet

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler