facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for Stamina Helse

Stamina Helse

Historie

Norges ledende leverandør av bedriftshelsetjenester.



"Avonova Moss tar utgangspunkt i deres behov og utfordringer. Som en del av Norges ledende leverandør av bedriftshelsetjenester finner vi løsninger som bedrer HMS og skaper overskudd hos både ansatte og virksomheten."
Adresse: Tørkoppveien 10, 1570 Dilling
Telefonnummer: +4740001720
By: Dilling
Rute: Tørkoppveien 10
Postnummer: 1570


åpningstider

Mandag: 08:00 - 15:30
Tirsdag: 08:00 - 15:30
Onsdag: 08:00 - 15:30
Torsdag: 08:00 - 15:30
Fredag: 08:00 - 15:30

Anmeldelser
Avonova tidl. Stamina har en tverrfaglig kompetanse på helse, arbeidsmiljø og HMS. De leverer alle lovpålagte bedriftshelsetjenester, i tillegg til et bredt spekter av tjenester innen leder- og organisasjonsutvikling, medarbeiderhelse og rehabilitering.
Kommenter på dette stedet

Anmeldelser, anvisninger og kontaktinformasjon Stamina Helse.

Dilling hms-tjenester

åpningstider, plassering. Tørkoppveien 10 kart bykart, satellitt visning. Stamina Helse adresse, telefonnummer, utsikt over gaten, postnummer. På denne siden kan du finne selskaper som ligner på Stamina Helse. På dette nettstedet kan du dele dine kommentarer og erfaringer om Stamina Helse med andre mennesker.

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler