facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for Stamina Trening Svolvær

Stamina Trening Svolvær

Info

Med i alt 55 treningssentre, 40 helsekontorer, 1.700 ansatte og over 70.000 medlemmer bidrar vi til å gjøre Norge friskere.



"På Feel24 Svolvær møter du engasjerte medarbeidere fra du kommer inn døren!Med et smil hjelper vi deg til et friskere liv. Trening er for oss en livsstil og vi vil gjerne at du deler den med oss.Barna dine kan leke med våre flotte ansatte i barneparkeringen mens du trener eller får deg en deilig massasje som vi også tilbyr ved vårt senter."
Adresse: Sivert Nilsensgate 35, 8300 Svolvær, Norway
Telefonnummer: 90406811
By: Svolvær
Rute: Sivert Nilsensgate 35
Postnummer: 8300


åpningstider

Mandag: 05:00 - 00:00
Tirsdag: 05:00 - 00:00
Onsdag: 05:00 - 00:00
Torsdag: 05:00 - 00:00
Fredag: 05:00 - 00:00
Lørdag: 05:00 - 00:00
Søndag: 05:00 - 00:00


relaterte søk: health fitness svolvær, drop in stamina, stamina priser, stamina trondheim, stamina prøvetime, stamina key oslo, stamina gruppetimer, stamina mjøndalen priser
Nærliggende lignende selskaper
Health Fitness Health Fitness 236 meter Jeg føler meg helt lurt. Jeg ble svindlet ut av treningsavgiftene mine, så jeg har pr...
Anmeldelser
Greit gym med alt du trenger, men ganske slitne apparater og veldig dyr drop inn. Dyreste senteret jeg har vært på da drop inn var på 200 kroner.
Aldri trent der, men fikk en hyggelig omvisning av en ansatt. Og ble imponert at de tilbyr barnepass. Ser fint og ryddig ut.
Et bra treningsenter som har det meste du trenger til å komme i form
Flott treningssenter med flinke instruktører
Stort og flott. Godt utvalg av apparater
dyrt som ett uvær
Bra treningsstudio med god service!
Alltid plass til en til!
Super treningsplass
Oversatt av Google Et stort og godt utvalg av enheter. Et godt omkledningsrom med dusj og sikkert også badstue. Jeg dro på jobbreiser fire ganger og hver gang var stedene ryddige og rene. Original Iso ja hyvä valikoima laitteita. Hyvä pukuhuone suihkuineen ja taisi myös olla saunakin. Kävin työ matkoilla neljä kertaa ja oli joka kerta paikat siistit ja puhtaat.
Kommenter på dette stedet

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler