facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for Stanghelle skule

Stanghelle skule

Info

Stanghelle skule i Vaksdal kommune har 190 elevar der 1. - 7. trinn er fordelt på 12 grupper. Skulen ligg i høgda på austsida av vågen.

Historie

Stanghelle skule er ein fådelt skule som har 80 elevar på 1. - 7. trinn fordelte på 4 grupper. Skulen ligg i høgda på austsida av vågen i fine omgjevnadar. Uteområdet er fint opparbeida med skate-rampe, ny kunstgrasbane og leikeapparat.

Lærarane jobbar i trinnteam og fokusområde er vurdering, PALS, lesing og heim/skule samarbeid. Skulen har SFO-tilbod og har nyleg blitt sertifisert som «Trafikksikker skule» i regi av Trygg Trafikk.

Adresse: Brekkjen 23, 5724 Stanghelle
Telefonnummer: 56 59 37 10
By: Stanghelle
Rute: Brekkjen 23
Postnummer: 5724


Anmeldelser
Helt ok skole
Oversatt av Google flink Original good
Kommenter på dette stedet

Veibeskrivelse til Stanghelle skule med offentlig transport


Stanghelle nord 130 meter
920
950
Stanghelle sør 450 meter
920
950
NW162
NW420
R40

Anmeldelser, anvisninger og kontaktinformasjon Stanghelle skule.

Stanghelle grunnskole

åpningstider, plassering. Brekkjen 23 kart bykart, satellitt visning. Stanghelle skule adresse, telefonnummer, utsikt over gaten, postnummer. På denne siden kan du finne selskaper som ligner på Stanghelle skule. På dette nettstedet kan du dele dine kommentarer og erfaringer om Stanghelle skule med andre mennesker.

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler