facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for Staples Norge

Staples Norge
Adresse: Industrigaten 9, 3117 Tønsberg, Norway
Telefonnummer: +4733301180
By: Tønsberg
Rute: Industrigaten 9
Postnummer: 3117


åpningstider

Mandag: 09:00 - 19:00
Tirsdag: 09:00 - 19:00
Onsdag: 09:00 - 19:00
Torsdag: 09:00 - 19:00
Fredag: 09:00 - 19:00
Lørdag: 10:00 - 18:00
Søndag: 14:00 - 18:00

Nærliggende lignende selskaper
Staples Tønsberg Staples Tønsberg 0 meter Veldig hyggelige folk, men at det skal være så vanskelig å få riktig tilleggsprodukte...
Anmeldelser
Veldig hyggelige folk, men at det skal være så vanskelig å få riktig tilleggsprodukter til en prismaskin jeg har kjøpt der er litt bak mål.
Hyggelig betjening. God parkeringdsplass. Man kan parkere på toppen. Har gode produkter og en del lave priser. Noe er til dels dyrt. En butikk man lett går innom uten å kvie seg. Men tror det ikke er åpent kjøp, så det må man være obs på. Har hatt noe prat om det. Her har man også litt sånn som egentlig faller utenom, kaffe, rengjøringsmidler, verktøy etc. Men verktøyet er ikke så billig at det gjør noe.
Oversiktlig og veldig bra butikk. Eneste minus er at det er noen varer som kun er tilgjengelig på nettet. Ellers bra utvalg.
Hyggelige folk gode priser og tilbud
Helt elendig utvalg. Grovt regnet var 50% av varene i tilbudsavisa ikke lagerførte i denne butikken. Med andre ord var alt det du ikke trengte tilgjengelig for kjøp.
Ble positivt overrasket over det enorme utvalget de hadde i denne butikkenRyddig og flott butikk , anbefales
Butikk med mye annet en skolesaker. Liker butikken godt, reint og romslig. Altid hyggelig ansatte som vil hjelpe deg og ikke noe kø i kassa. En liten trekk for litt stivere priser.
Lenge siden sist. Var blitt veldig dyre på alt vi ønsket til jul, så vi gikk slukøret ut igjen med tom handlevogn.
Hyggelig og hjelpsom betjening. Godt utvalg!
Her får du utrolig god hjelp om du treffer de rette ansatte.
Kommenter på dette stedet

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler