facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for Stasjonen

Stasjonen

Info

Vi har totalrenovert hele første etasje og bygger opp en splitter ny restaurant, bar og konsertscene som åpner i midten av Oktober."Stasjonen er det perfekte samlingssted for restaurantbesøk og bar/sene. Stian Floer og Martin Eivik i spissen tar over gamle Tønsberg rådhus for å lage Vestfolds nye møteplass Stasjonen. Vi har totalrenovert hele første etasje og bygget opp en splitter ny restaurant, bar og konsertscene som åpnet 2018. Vi ønsker å løfte frem kulturtilbudet i fylket og bygget en arena hvor byens beboere i alle aldre skal kunne føle seg hjemme.Vi holder åpent tirsdag til lørdag fra kl 12. Vi tilbyr nybakst og kaffe til pendlerne, her er det mulig å holde små møter eller sette seg ned å jobbe. Vi holder åpent sent på kvelden etter gjestene har sett ferdig konserten eller spilt shuffleboard."
Adresse: Tollbodgata 22, 3111 Tønsberg, Norway
Telefonnummer: 33330400
on.btnenojsats@nenojsats
By: Tønsberg
Rute: Tollbodgata 22
Postnummer: 3111


åpningstider

Mandag: 07:00 - 22:00
Tirsdag: 07:00 - 22:00
Onsdag: 07:00 - 22:00
Torsdag: 07:00 - 23:45
Fredag: 07:00 - 02:00
Lørdag: 12:00 - 02:00
Søndag: 12:00 - 20:00


relaterte søk: stasjonen restaurant tønsberg, hi lillehammer - stasjonen hotell, stasjonen tønsberg, lillehammer skysstasjon åpningstider, stasjonen cafe lillehammer, stasjonen tønsberg meny, stasjonen kafe, stasjonen ålgård
Anmeldelser
Date night med dama. Stillehavsøsters til starter, bedre enn kamskjell!!! 800 gram entrecôte til hovedrett. Perfekt stekt, nydelig tilbehør. Ingenting å utsette på noe som helst. Lokalet er også innbydende og Fresh.
Stasjonens burger var bokstavelig talt en liten skuffelse. Det eneste som ga den litt smak var en liten flis av en baconskive. Brien som skulle være på smakte jeg ikke noe til. Selve burgeren så stekt ut på utsiden, men inni var den helt rød. Den opplevdes tørr og smakløs. Pommes frites var tilbehør. Den ble servert i en halvfull skål, som forsterket inntrykket av at dette var en liten porsjon til en høy pris. Heldigvis hadde vi noen middagsrester jeg kunne varme da jeg kom hjem.
Vi var i et bursdagslag og selv bestilte jeg en sandwich med pepperglaced ribbe. Jeg ble så skuffet! Det var fire skiver bacon på en seng av salat og brød til den nette sum av 225,- Har spist her ved flere anledninger og vært strålende fornøyd. Dette brødstykket var bare flaut å få servert.
Maten fortjener 5 stjerner, litt dyrt, men meget godt. Var tydelig for få på jobb, noe servitørene gav uttrykk for. Ble henvist til ett bord som ikke var ryddet, tok lang tid før vi fikk service. 2 stjerner
Bra hangout, god mat og drikke. Bra atmosfære for møtes. Biljard og shuffleboard er alltid gøy. Restauranten har få men flotte retter som holder høy standard.
Gjelder baren. Litt rot i bestillingssystemet. Hender at betjeningen ikke får med seg alt. Fin atmosfære.Mat: 3/5
Kjempegod mat og hyggelig service. Litt i øvre prisklasse, men det var vi klar over. Anbefales!!
God mat, hyggelig sted og betjening. Begrenset utvalg vin, mye økologisk. Moderne, lett interiør og tydelig i samme familie som de øvrige Lava stedene. Veldig godt brød!
Det var direkte flaut å ta med seg gjester hit på 17.mai frokost. 1 brødkurv med 1 type brød, en tallerken med skinke, en med ost og en eggerøre fra pose var vel stort sett frokostbuffeten. Det var ikke kaffe inkludert da "de måtte jo tjene litt ekstra siden det var en billigfrokost". Det kostet 500 kr per pers! for en 17.mai frokost som hadde blitt utklasset av en gjennomsnittlig hverdagsfrokost i et studentkollektiv.
Har kun vært der på Tom Waits løpet og drukket noe kaldt, så derfor 4 stjerner siden jeg ikke har smakt maten ennå. Betjeningen var hyggelig, lokalene er fine og vakta var også veldig hyggelig. Vi satt litt utenfor området de har tilgjengelig pga mye folk, og vakta kom med et smil og en hyggelig tone og veiledet oss akkurat innenfor.
Kommenter på dette stedet

Anmeldelser, anvisninger og kontaktinformasjon Stasjonen.

Tønsberg restaurant

åpningstider, plassering. Tollbodgata 22 tønsberg bar kart bykart, satellitt visning. Stasjonen adresse, telefonnummer, utsikt over gaten, postnummer. På denne siden kan du finne selskaper som ligner på Stasjonen. På dette nettstedet kan du dele dine kommentarer og erfaringer om Stasjonen med andre mennesker.

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler