facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for Staslig, håndverk & tradisjon

Staslig, håndverk & tradisjon

Info

Staslig utfører søm av bunader og dåpstøy. Staslig er en mesterbedrift innen bunad og kjole- og draktsøm. Veileder og kurser innenfor søm og drakthistorie.

Historie

Mona Løkting driver håndverk og tradisjonsbedriften, Staslig.
Her monterer jeg bunader som er forankret i vår folkedrakttradisjon, men også andre type bunader. Jeg produserer dåpstøy og holder kurs. Sømveiledning og konsulenthjelp ved mønsteravtak og mønsterutforming. Har du behov for omsøm kan jeg også være behjelpelig.

Jeg er utdannet kjole- og draktsyermester, i tillegg har jeg svenne- og mesterbrev i bunadtilvirkerfaget. Fra 2008 - 2011 var jeg stipendiat ved NHU innen tekstil. Jobbet mye med opplæring innen sømfag og vært faglig leder for lærlinger. Jeg har også teoretisk utdannelse innen drakt.

Adresse: Risevegen 7, 2608 Lillehammer, Norway
Telefonnummer: +47 957 95 365
on.gilsats@tsop
By: Lillehammer
Rute: Risevegen 7
Postnummer: 2608



relaterte søk: Bunadsøm Lillehammer, Systue Lillehammer, Botthuve, Silkedamask bunad, Bunadtilvirker kurs, Bunadtilvirkerne, Materialpakke Damaskkjol, Spilesøm
Kommenter på dette stedet

Veibeskrivelse til Staslig, håndverk & tradisjon med offentlig transport


Petterjordet 140 meter
102
507
531
Petterjordet 140 meter
Petterjordet 140 meter
102
507
531
Hovslivegen 230 meter
102
507
531
Hovslivegen 260 meter

Anmeldelser, anvisninger og kontaktinformasjon Staslig, håndverk & tradisjon.

Lillehammer tekstilselskap

åpningstider, plassering. Risevegen 7 kart bykart, satellitt visning. Staslig, håndverk & tradisjon adresse, telefonnummer, utsikt over gaten, postnummer. På denne siden kan du finne selskaper som ligner på Staslig, håndverk & tradisjon. På dette nettstedet kan du dele dine kommentarer og erfaringer om Staslig, håndverk & tradisjon med andre mennesker.

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler