facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for Statens Vegvesen Region Vest Førde Trafikkstasjon

Adresse: 6 Sander Plassen, 6813 Førde
Telefonnummer: +4757655700
By: Fords
Rute: 6 Sander Plassen
Postnummer: 6813


Nærliggende lignende selskaper
Nikita Hair Nikita Hair 2 km Fordi frisøren viste villighet til å gi kunden hårklipp innimellom. På drop in. Og ...
Anmeldelser
Hyggelig og god hjelp å få.
Flott service system for borgerne,her kan du får førerkortet.
Ikkje gå der om du vil ha ein god dag, prøvde å klage på eit verksted i førde. Men de viste seg å vær venner av biltilsynet. Og dermed var de eg som vart syndebukken. Verkstedet eu godkjende ein bil med ødelagde bremser og knekt fjær.
Lange køer og for lite folk til å betjene....
Ofte kø. Fint lokale.
Som andre stasjoner, opplevde god service her. Tre stjerner grunna lite servicevenlige åpningstider for folk som er i arbeid.
Hold deg langt unna om du skal godkjenne bilen din her, dei veit ikkje forskjell på ein spade og eit hjul, fekk ein masse anmerkningar på ting som var etter boka, aldri vert borti personar med så lite kompetanse og så mykje makt utnyttelse før.
Fint lokale men ofte kø .ok service
Dårlig at det ikke går å oppdatere åpningstidene sine på nett også. Folk tar seg gjerne fri fra jobb for å rekke dit med dei åpningstidene som allerede er satt. Og å stenge kl 12 på en fredag ? Merkelig...
Her er smil forbudt .
Kommenter på dette stedet

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler