facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for Statoil Fornebu

"Hos Circle K i Norge får du drivstoff av høy kvalitet og lading til din elbil. På våre betjente stasjoner får du kaffe, drikke og et stort utvalg av god bærekraftig mat når du tar en pause. På flere av våre stasjoner har du også mulighet å vaske din bil, leie tilhenger og kjøpe propangass til hytta og båten. Start din reise med oss her!"
Adresse: Martin Linges vei 33, 1364 Fornebu
Telefonnummer: 67122920
By: Fornebu
Rute: Martin Linges vei 33
Postnummer: 1364



relaterte søk: a-lab architects, Equinor
Nærliggende lignende selskaper
Circle K Fornebu Circle K Fornebu 164 meter Stasjonen ligger sentralt på Fornebu, ikke langt fra Fornebusenteret. De har en bilva...
Anmeldelser
God kaffe og boller. Steikanes god burger, spesielt på natterstid når det ofte er en Nordlending på jobb.
Moderne bensinstasjon med gode muligheter for å sitte ned å spise mat man har kjøpt.
Undertegnede fikk riper på bilen april i år ved bruk av deres vaskemaskin, og fikk hjelp med å fylle ut deres skadeskjema. I ettertid fraskrev seg Cirkle K all ansvar og de fikk selvfølgelig medhold av Finansklagenemda ettersom det var umulig å dokumentere forholdet. Cirkle K benytter seg av Protector AS som deres forsikringspart og det er allmenn viten hvilke metoder de benytter seg av for å lure seg unna ansvar. Er tydeligvis ikke alene om det, ettersom Cirkle K nå har valgt å skifte ut vaskemaskinen.
Toalettene på herresiden er svært dårlig rengjort. Pissoaret har tykt belegg av urinrester som vitner om langvarig dårlig renhold. Ved mitt besøk var hele toalettet nedgriset.
Gratulerer! Dere må være stolte av å ha landets minste og flateste pølsebrød... Ellers en hyggelig betjening, men standarden på maten må jeg innrømme at var særdeles skuffende. Jeg bestilte et ostesmørbrød som minnet meg mer om da man spiste plastelina i barnehagen. Jeg vet at dere ikke er noe restaurant, men det skal da mye til å bomme slik på en wiener i brød?. Jeg har dessverre ikke noe bilde av pølsebrødet, da brødet var så lite at jeg spiste det opp det i 2 biter.
Fin service. Rent toallett. Hyggelig personale bak kassa. Deilig kafe og bolle.
Jeg liker denne plassen. Men prise på gas kan senke litt. Da mer folk vil komme til dere.
Var innom her for noen timer siden.og her hadde betjeningen null kontroll på ungdommen uten munnbind og de satt ved serveringsbordene selv det var sperrebånd foran. KJEMPBRA cirkel K håper dere er stolte .skremmende spørr du mg selv om jg sa ifra så sa han bare vi kan ikke kontrollere alle.
Gode parkeringsmuligheter for en stopp, fin butikk og sentral beliggenhet.
Uhygienisk. Dårlig vasket der jeg skulle sitte og spise.
Kommenter på dette stedet

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler