facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for Statoil

"Hos Circle K i Norge får du drivstoff av høy kvalitet og lading til din elbil. På våre betjente stasjoner får du kaffe, drikke og et stort utvalg av god bærekraftig mat når du tar en pause. På flere av våre stasjoner har du også mulighet å vaske din bil, leie tilhenger og kjøpe propangass til hytta og båten. Start din reise med oss her!"
Adresse: Gudbrandsdalsvegen 2005, 2630 Ringebu
Telefonnummer: +4761280174
By: Ringebu
Rute: Gudbrandsdalsvegen 2005
Postnummer: 2630



relaterte søk: statoil ansatte, statoil norge, statoil historie, statoil wiki, statoil asa, statoil nytt navn, equinor statoil, statoil navn
Nærliggende lignende selskaper
Statoil - Ringebu Statoil - Ringebu 8 meter Hyggelig betjening og god vaffel
SHELL SHELL 8 km
Hydro Fåvang Hydro Fåvang 9 km Ikke hansker, ikke papir, ikke varm mat, skittent vann i bøtter som ikke er fylte til...
Anmeldelser
Dårlig info på tilbudene deres, kjøpte 2 vann av deres eget. Det sto at det var 2 for 40 men det var det ikke, villedende priser, sur betjening så styr unna denne bedriften.
Her kan mye gjøres. Dessverre den værste CKstasjonen jeg har vært på. Kjøpte burger, drikke og kaffe. Det endte på 169kr. I utgangspunktet en ok pris, men burgeren holdt ikke mål. Kjøttet var tørt og brødet var bløtt under og knekkebrød oppå. Brusflasken ble bært til bilen uten røff behandling, men bruset kraftig over i bilen. Toalettet var skittent og betjeningen fremsto som uengasjert, ikke frekk men rett og slett uengasjert. Stasjonens plassering er veldig god, så her er det bare å stramme seg opp.
Stedet som sådan var fint, hyggelig betjening og såklart god kaffe, men kjøreforholdene med så nær beliggenhet til E6 var til tider kaotisk, heldigvis så kjører jeg mc og hadde ikke de største problemer med å komme meg ut på veien igjen, Litt trangt det må sies, utvendig altså.
Hyggelig betjening, men det var så mange fluer og skittent i lokalet at vi bestemte oss for å kjøpe mat på neste Cirkle K.
Wienerpølser. Vi kjøpte mange. God service og bra pølser..søte jenter i kassa. Intet negativt. Fyllte diesel også God plass
Med wc i kjelleren er dette en plass jeg ikke stopper noe mer, dårlig med parkering er det også
Det er spesielt greit å stoppe på bensinstasjoner som ligger så fint plassert ved veien dersom du kanskje er i tvil om du skal tanke, lade batterier eller slikt. Det gjør det lettere å bestemme seg på impuls!
Varierende humør på de ansatte lørdag 27 august, morgen og kveld. Urovekkende mye fluer i lokalene, spes rundt kaffeautomatene, litt uappetittlig. Forøvrig god mat.
Alltid koselig personale, å ett eller annet å titte på når en kjører tur/retur Romsdalen
Alltid for mye folk i forhold til plassen. Ellers er det en liten og koselig «stasjon».
Kommenter på dette stedet

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler