facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for Stavanger svømmehall

Historie

Stavanger svømmehall er en svømmehall i Stavanger kommune som sto ferdig i 1971. Byggets arkitekter var Gert Walter Thuesen og Jacob Grytten. Bygningen har en grunnflate på 1250 kvadratmeter. Den kostet rundt 20 millioner kroner og 7000 kubikkmeter betong ble brukt. Svømmehallen har et 25 meters basseng med stupetårn, et barnebasseng samt badstu og solarium.Isolasjonsmasse som inneholder asbest ble brukt i taket for å dempe støy. Denne sprøytemassen begynte i februar 2007 å løsne etter sprengningsarbeider i Olav Kyrresgate rundt rådhuset. Svømmehallen ble stengt frem til 1. september 2007.Rådhuskvartalet og svømmehallen varmes mest av 500 kW varmepumpe og biogass fra kloakk.Eksterne lenker Stavanger kommune – Svømmehallen



"Sjekk Stavanger kommunes nettside for oppdatert info og åpningstider.Stavanger svømmehall er hele kommunens våte storstue. Her er det åpent for publikum om morgenen og fra ettermiddagen til godt ut på kvelden. I helgene er det familiebading med muligheter til å hoppe eller stupe fra tre- eller femmeteren.Arkitekturen, uttrykket, særpreget -- det som gjør Stavanger svømmehall til en svømmehall ingen andre har."
Adresse: Stavanger
Telefonnummer: +4751507407
By: Stavanger


Anmeldelser
Det ødela opplevelsen at jeg og 4 måneder gammel baby ble bedt bedt om å forlate stedet fordi hun gråt. Badevakten mente at det plaget andre. Ingen virket å reagere på at hun gråt, men flere reagerte på badevakten som ba oss om å gå.
Sønnen min som er 13 år ble frastjålet skoene sine og måtte komme hjem barbeint. Han forteller at fikk ikke lov og tar med seg skoene sine til garderoben, måtte legger ifra seg i hylla som er ikke noe tilsyn. Hva slags plass er dette her, hvis ingen tar ansvar og er tyveri av fine nye sport sko, dere måtte informere ungdommene eller alle kommer ditt. De som jobbet der idag 27.08.2022 skulle taklet det annerledes og vært mer behjelpelig. Dere må gjøre noe med problem stillingen. En skuffet pappa
veldig fin svømmehall med fin arkitektur, men og bli kastet ut fordi man spruter for mye synes jeg er dårlig, da kan man heller si at man må prøve og sprute mindre, synes og de trenger bedre system for og vite hvor lenge folk har hvert der. Ble kastet ut etter 30 min fordi de mente jeg hadde hvert det i 1,5 time, sa jeg hadde bevis på at jeg kom for 30 min siden men de kverulerte mot oss.
Veldig bra anlegg, med varmt og godt vann i barnebassenget som vi var i. Litt mye folk.
Fint sted for ei bestemor og barnebarn å slå i hjel litt tid.
Barnebassenget, passe med leker og bra sklie for de små. Garderoben, pent og rent.
Kjekt med oppvarmet basseng for de minste, kun gjerne hatt noe mer for barna, eks større sklier. Må være svømmedyktig for å være i stort basseng. Noe strengt når barn er med voksen.
Flott nyoppusset basseng inklusiv flere barnebasseng
Stort savn i trimrom er en romaskin, som me hadde før oppussing Ellers er eg godt fornøyd med det meste. Åpent til 11.00 hadde kanskje vært en ide
Super, fin og ren kommunal svømmehall. De har nylig pusset opp bygget, så det fremstår som nytt selv om dette er et modernistisk arkitekturikon fra 60-tallet. Garderobene har til og med romslig sone for å tørke seg etter dusj, supert!!
Kommenter på dette stedet

Anmeldelser, anvisninger og kontaktinformasjon Stavanger svømmehall.

Stavanger ıdeell organisasjon

åpningstider, plassering. Stavanger svømmehall adresse, telefonnummer, utsikt over gaten, postnummer. På denne siden kan du finne selskaper som ligner på Stavanger svømmehall. På dette nettstedet kan du dele dine kommentarer og erfaringer om Stavanger svømmehall med andre mennesker.

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler