facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for Stavern folkehøyskole

Stavern folkehøyskole

Info

Velkommen til den offisielle facebooksiden til Stavern folkehøyskole

Historie

Med sine 117 elevplasser er Stavern folkehøyskole blant de største i landet. Skolens fag kan oppsummeres med tre ord; Aktivitet, Kreativitet og Solidaritet.
Skolen tilbyr et bredt utvalg linjer med meget høyt kompetente lærere og fantastiske undervisningsfasiliteter. Skolen ligger i Stavern, 1,5 times kjøring fra Oslo og en halv time fra Torp lufthavn.
Alle linjene har et lengre utenlandsopphold i tillegg til mange turer rundt i Norge med relevans til fagene man studerer. Staveren folkehøyskole er Norges beste folkehøyskole!

Denne siden administreres av ansatte ved skolen, men vi oppfordrer alle nåværende, tidligere og kommende elever til å poste bilder, video og annet på siden vår.
Det sier seg selv at vi ikke ønsker at denne siden skal blir for intern og at vi således må holde en viss sensur slik at innholdet har en allmenn interesse. Start gjerne en undregruppe med smalere innhold for å mimre osv.

Enjoy!



"Hos oss kan du styrke interessene dine i et unikt fellesskap, bli tryggere på hvem du er, hva du vil og hvor du skal. Skolens flotte beliggenhet, med kort vei til hav, villmark og storby, setter rammene for et helt spesielt år i ditt liv."
Adresse: Helgeroveien 102, 3294 Stavern
Telefonnummer: 33156800
on.nutderf@tsop
By: Stavern
Rute: Helgeroveien 102
Postnummer: 3294



relaterte søk: stavern folkehøyskole blålys, stavern folkehøyskole adresse, stavern folkehøyskole blogg, fredtun folkehøyskole elevstevne 2016, stavern folkehøyskole rom, fredtun catering stavern, stavern folkehøyskole sommerhotell, folkehøgskole
Nærliggende lignende selskaper
Stavern Folkehøyskole Fredtun Stavern Folkehøyskole Fredtun 36 meter Stavern Folkehøyskole er et fantastisk sted med flott beliggenhet. De ansatte bryr se...
Stavern skole Stavern skole 719 meter flott skole som de fleste her i landet
Stavern skole Stavern skole 724 meter flott skole som de fleste her i landet
Brunla ungdomsskole Brunla ungdomsskole 1 km Oversatt av Google eh Original eh
Brunla ungdomsskole Brunla ungdomsskole 1 km Oversatt av Google eh Original eh
Brunla Rideskole Brunla Rideskole 2 km Flott område å være på med barnebarn som liker å være med hester. Flinke trenere...
Anmeldelser
Ved veien stod der bobilparkering. Fant nå frem til slutt. D eneste positive var at der var strømuttak. Men dusj, toalett, tømming og fylling av vann fant vi ikke. Dårlig med innformasjon. Og dyrt var d og.
Stor og fin bobilparkering, bra tilrettelagt på skolens områder
En utrolig flott skole med utrolig flotte folk! Skoleåret mitt her har helt klart vært et av de beste åra i mitt liv, om ikke det aller beste; bred variasjon av opplegg, fantastiske studieturer, gode samtaler bl.a. Mange av det dype slaget og mye latter og glede. Det er noe for alle! Man får prøve nye ting som man kanskje ikke har mulighet til ellers, utfordret seg på flere arenaer og pushet grenser i trygge omgivelser! Det er en bred variasjon av linjer, som også gjenspeiler seg i valgfagene, og lærerne er meget dyktige. Stipendiatene andreårselever som står for kveldsaktiviteter på kveldene fortjener også mye skryt, og det gjør også kjøkkenet og personalet som består av imøtekommende og erfarne folk. Det jeg raskt fikk inntrykk av allerede de første dagene, og som ble bevist gang etter gang, var at skolen er bygd på gode verdier som fremmer bl. a. fellesskap, respekt og nestekjærlighet. Skolen har gitt meg venner og opplevelser for livet! Jeg er evig glad for at jeg valgte å tilbringe et år på Stavern Folkehøyskole, og det er virkelig noe jeg anbefaler videre dersom du vurderer å ta et år på folkehøyskole, og lurer på om dette er skolen for deg.
Eg har hatt det beste året i mitt liv! For noken fantastiska lærarar, personal, stipper og medelever. Blålys er verkeleg ei linja som gav meg godt innblikk spesielt rundt politi, men også mykje ambulanse, brannvesen og korleis det er å jobbe i fengsel. Anbefales på da sterkaste!
Under enhver kritikk. Rommet skulle vært klargjort før klargjort 1400, men var ikke klart før kl 1900, og da etter påtrykk. Dårlig service, bare rot.
Stavern Folkehøyskole er et fantastisk sted med flott beliggenhet. De ansatte bryr seg virkelig om deg, og mine to år her har vært de beste årene i mitt liv.
Stavern folkehøyskole et et fantastisk sted. Det er fantastiske lærere og personal Og blålys 113 er en helt fantastisk linje hvor du får innblikk i ambulanse og se hvor det er. Absolutt en skole som er å anbefale
Fantastisk service og vennlighet blandt de ansatte. Det gjør det lille ekstra for å yte best mulig service. Alltid blid betjening og god mat fra kjøkkenet
Fantastisk skole! Lærere som strekker seg langt og ser enkeltelever. Hatt 2 vanvittig bra år der!
Fantastisk skole, miljø, opplegg og personalet. Mine beste år i livet
Kommenter på dette stedet

Veibeskrivelse til Stavern folkehøyskole med offentlig transport


Grevleløkka 70 meter
1104
1108
206
Fredtun 190 meter
01
1101
1104
1108
206
Hillestad gård 320 meter
01
1101
1104
1108
206
Minnehallveien 340 meter
01
1104
1108
206
Grevle aldershjem 420 meter
01
206

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler