facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for Stavern Gjestehavn

Stavern Gjestehavn

Info

Service: Restauranter, Fastfood, is og brus, dusj/WC, handicaptoalett, vask, ferskvann, vaskerom, drivstoff og servicekontor.

Historie

Stavern gjestehavn er Larvik kommunes største, med 150 plasser.

Her finner du:
Flytebrygger og faste brygger.
Dybde: 2,7 - 7 meter.

Service: Dusj/WC, handicaptoalett, ferskvann, vaskerom, drivstoff og servicekontor.
Samt salg av ferske bakevarer fra Nevlunghavn Bakeri på morgenen, vi kommer rundt til alle båtene.
VIKTIG INFO :
Ved brygger hvor man ligger inn/ut, skal bauen inn.
Longsaid, maks 3-4 i bredden, hensyn til brannsikkerheten i gjestehavnen.


Stavern har: Koselige restauranter,Losen Nattklubb, Is & brus, kunstgallerier, apotek, vinmonopol, minibanker, mange dagligvarebutikker, sportsbutikk. Alle butikker har søndagsåpent.
Og vår fantastiske Kyststien, som er en fantastisk opplevelse og gå. Servicekontoret har kart.

SERVICEKONTOR FOR GJESTEBÅTER:
Ligger ytterst i Losen bygget og er åpent hver dag fra klokken 09.00 til 21.00. Telefonvakt hver dag fra klokken 08.00 til 21.00. Mobil: 993 76 927.
Vi tar alle kredittkort.

DRIVSTOFF:
På Jakobsens Brygge ved Redningsskøyta.
Kortautomat på brygga og 24 timers åpningstid. Er bemannet fra 12.00 til 18.00.

SEPTIKK:
Det er septikktømming ytterst på Losmoloen, rett øst for "bensinstasjonen" på Jacobsens Brygge.
En tømming koster kr. 50,-

BOOKING AV GJESTEPLASS:
Større fartøy, som må ligge på Dampskipsbrygga, kan forhåndsbooke gjesteplass. Skoleskip, historiske fartøyer og lignende ligger gratis. Kontakt Inger Kristine Grønvold daglig Leder i Stavern Gjestehavn for booking, tlf. 993 76 927.

SIKKERHET:
Det ligger Redningsskøyte i Stavern.
Det er et profesjonelt dykkerfirma i Stavern.
Det er 2 båt- og motorrep. firmaer i Stavern.
Det er lege og apotek i Stavern.

ANDRE OPPLYSNINGER:
Tilgang på kran, mastekran og båttralle ved henvendelse til Stavern Båtforening. Vakttelefon i tidsrommet 22.juni til 17.august: 905 67 768

Web kameraet i havnen tilhører lokalavisen "Østlandsposten".
Samt Larvik Havn har sitt eget Web kamra, som dekker hele havneområdet.


PRISER:
Satser / gjesteplassavgifter (pr. døgn):
Båt inntil 30' kr: 175,-
Båt mellom 31 og 40' kr: 240,-
Båt mellom 41 og 50 'Kr: 360,-
Båt mellom 51 og 75' Kr: 530,-
Båt over 75' kr: 715,-

I havneavgiften inkluderer: vann, strøm og tilgang til serviceanlegg med egen kode, kun for båtgjester. I dusjen er det myntautomat for varmt vann, kr: 10.- pr.5.min.

Wi-fi for båtgjester (utgis kode)ved innbetalt havne avgif.

Det ønskes ro i havnen kl.23.00, fredag og lørdag kl.24.00.

VELKOMMEN TIL ET TRIVELIG OPPHOLD HOS OSS, VED KYSTENS PERLE :)

Adresse: Strandveien 3, 3290 Stavern
Telefonnummer: +4799376927
moc.liamg@nvahetsejgnrevats
By: Stavern
Rute: Strandveien 3
Postnummer: 3290



relaterte søk: stavern gjestehavn webkamera, stavern båthavn, larvik gjestehavn, helgeroa gjestehavn, nevlunghavn gjestehavn, marina stavern, webkamera stavern, kragerø gjestehavn
Nærliggende lignende selskaper
T-house T-house 249 meter Gir den én stjerne fordi det selges bubble tea i Larvik. Smaken er helt utvannet, det...
Fredriksvern Fredriksvern 341 meter Fin plass.men lite øl å få tak i
Fredriksværn Fredriksværn 341 meter En riktig flott opplevelse med en tur her i åpent landskap. Nydelig park og flotte by...
Fredriksvaern Fredriksvaern 341 meter Fin plass.men lite øl å få tak i
Frederiksvern Frederiksvern 341 meter Fin plass.men lite øl å få tak i
Anmeldelser
Fin gjestehavn. Litt masete med mye koder for å få tilganger. Minus - mangler speil på servicesenteret. Litt dårlig renhold i dusjen.
Markedsføres som en lun havn hvor havnevertene kommer og hjelper til. Opplevde ikke noe av det, dessverre. Stavern by er koselig og har mye å by på, men kommer aldri til å ligge i havna igjen. Fikk tak i havnevertene etter tre forsøk, det var bare å legge seg innpå noen, med opplysning om at det var én bøyeplass igjen som alternativt. Vi lå longside på flytebrygge. Hadde jeg fått informasjon på forhånd om hvordan forholdene var der, hadde jeg ALDRI lagt meg til der for mer enn max et par timer for handling. 315 kr uten strøm og vann, og en brygge som slingrer verre enn noe jeg har vært borti… resultat: båter som kastes frem om tilbake selv om det nærmest vindstille, men dønningene som kommer inn fra sundet kaster både båter og brygger rundt. Ikke mulig å få blund på øyet. De fleste båtene gikk i løpet av kvelden/natta for å unngå skader….. denne brygga burde vaktene patruljere og/eller skilte med advarsel! Ikke minst burde prisen senkes.
Manglet papir på toalett ,kostet ekstra å dusje ,10 min.varmt vann for 10 kr. +60 kr.for å vaske en maskin m.klær og 10 kr.for 10 min. i tørketrommel og dette er etter havneavgift er betalt. Som er ca.lik pris som andre
Grusom ettermiddag og natt. Sveller inn i havna med enormt trykk når vi uheldigvis er innom etter dårlig vær. En gjestehavn som dette burde investere i molo som tar av. Sikkert mange fine dager her, men været vil frem og inn når det står på som igjen skaper mye bevegelse i båten. Stavern generelt samt fasiliteter er det ikke noe å klage på. Flott havn og koselig by! Vil likevel ikke tilbake hit med båt…
Veldrevet gjestehavn, med aktiv og serviceorientert havnevert. Fullt om sommeren, men alltid plass - perfekt om høsten. Godt merkede brygger. God mat og drikke på brygga.
Stavern er en koselig by, men dessverre er gjestehavna blitt overkommersialisert. Man får utdelt havnereglement på havnekontoret om man går dit, står det skal være ro fra kl 23.00, men fra etasjen over Havnekontoret, Losen Terrasse dunker musikken knallhøyt til langt på natt. Absurd. GoMarina tjener gode penger på havna så vidt vi kan forstå, og Larvik Havn er blitt for kommersielle. Vi måtte hjelpe noen godt voksne til å komme inn i servicebygget for å bruke appen. 30 kroner for å dusje i 5 min på et rom uten speil og dusjforheng er også trist. Du må bruke appen der også, de vi hjalp skjønte ingenting. Trist at man ikke kan få den gode kontakten med havneverter uten apper som for få år siden. Alle disse appene og digitaliseringa av båtlivet har ødelagt mye. De har heldigvis ikke Docspot her da.
Dusj og toaletter samt vaskerom er nyoppusset og fine. Alt er app basert med gomarina. Man kan velge havneavgift med eller uten strøm. Kort vei til sentrum med resturanter og butikker i umiddelbar nærhet.
Passer til korte og lange turer året rundt
Igår var vi på Smak i de nye lokalene deres og det var igjen en positiv god opplevelse . Alle 7 var storfornøyde med maten de spiste, veldig hyggelig betjening og vi må ikke glemme og nevne Kristine som gjør en formidabel jobb med stedet . Kristine + Smak = sant
Stavern har virkelig mye å by på, en tur i gågaten inviterer alltid til ett naturlig stopp for forfriskende drikke eller god mat! Og det kulturelle ved Fredriksvern festning er ett must å besøke! oss hvert år! Det er alltid en glede og benytte Stavern gjestehavn, hver gang. - Alltid super service fra havnevertene! En trygg og lun havn hvor de har ambisjoner og progresjon med utvikling av gjestehavnen!
Kommenter på dette stedet

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler