facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for Stavernfesten

Stavernfesten

Info

Stavernfesten er en årlig musikkfestival og folkefest som arrangeres i vakre Skråvika den
6 og 7 Juli 2018. Vi lover Dere en topp start på fellesferien �

Historie

Vi har lagt ut et fåtall earlybird billetter, ink. gebyr.
Penger spart er penger tjent.

Fredagspass:
http://www.ticketmaster.no/event/531999 Kr. 399,-

Lørdagspass:
http://www.ticketmaster.no/event/532001 Kr. 399,-

Helgepass. Fre/Lør:
http://www.ticketmaster.no/event/532003 Kr. 620,-


Ordinære billettpriser, ink. gebyr.
Fredagspass: 580,-
Dagspass. Lørdagspass: 580,-
Helgepass. Fre/lør: 785.-

Til Staverns vel er ingenting for godt,- så tenkte skaperen for lenge siden.

Så tenk de som her i arv har fått et sted som blomstrer mer og mer med tiden.

Her plantet byens fedre unge trær, og se hvor deilig store de alt er, med tunge kroner som i trolske kvelder om skaperen og plantene forteller.

Herman Wildenvey


Stavernfesten ble for første gang arrangert sommeren 1933 og ble fort en populær sommerfest for byens borgere, turister, tilreisende og datidens kjendiser, som blant annet Lalla Carlsen, med fler.

Spesielt stas med Stavernfestene var det nok, da både ordfører Einar Schøning, dikter Herman Wildenvey, billedhugger Ørnulf Bast, byens borgere og næringsdrivende var involverte, enten som deltagere i opptoget som gikk i Staverns gater, skuespill på verftet eller som en skuelysten deltager av selve Stavernfesten.

Ta en reise tilbake til fortiden, hele 80 år (jubileum) og lytt til en nostalgisk radioreportasjen i fra Stavernfesten, den 19 Juli 1936.

http://urn.nb.no/URN:NBN:no-nb_dra_1994-23985P

Vi har med dette etablert og tatt tak i en gammel historisk tradisjon for og få folkefesten Stavernfesten på beina igjen, slik at Stavern igjen kan få sine sommerfester som vil kunne glede både liten og stor, næring og forening.

Artistrekken/Line-upen er spennende og vi vil slippe artister og nyheter fortløpende i tiden fremover. Det vil bli lokale band, nasjonale og utenlanske Dj`s/produsenter og det vil bli en naturlig oppbygging av musikksjangere. Målsetningen er å treffe flest mulig, med riktig oppbygging og rekkefølge.

Det og skape, etablere og utvikle gamle Stavernfesten til en varig årlig begivenhet, er ikke gjort på en to tre, men man må starte et sted og den 15 og 16 Juli i fjor, så var vi i gang og vi ønsker at nettopp DU vil komme, og være vår gjest, i Stavern, den 21 og 22 Juli 2017.

Stavernfesten skal være musikk, glede, fellesskap og toleranse.

Stavernfesten jo i bunn og grunn en del av Stavern sin eiendom og historie, og dette skal vi bygge videre på i fellesskap.

Adresse: Skråvika, 3290 Stavern
By: Stavern
Rute: Skråvika
Postnummer: 3290



relaterte søk: stavernfesten artister, program stavernfestivalen, billetter stavernfesten, stavernfestivalen 2018, program stavernfesten 2017, stavernfestivalen 2018 artister, stavernfestival 2018, stavernfestivalen 2018 program
Kommenter på dette stedet

Anmeldelser, anvisninger og kontaktinformasjon Stavernfesten.

Stavern sports- og arrangementsarena

åpningstider, plassering. Skråvika kart bykart, satellitt visning. Stavernfesten adresse, telefonnummer, utsikt over gaten, postnummer. På denne siden kan du finne selskaper som ligner på Stavernfesten. På dette nettstedet kan du dele dine kommentarer og erfaringer om Stavernfesten med andre mennesker.

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Nærliggende lignende selskaper
Stavernlive Stavernlive 720 meter Arrangør av konserter på Fredriksvern Verft i Stavern
Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler