facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for Stayclassy Sandvika

Stayclassy Sandvika

Info

Stayclassy Sandvika - Moteprodukter for dame og herre.

Historie

Stayclassy butikk i Sandvika - Sandviksveien 157, 1337 Sandvika

Etikett

Moteprodukter for dame og herre!



"El sparkesykler fra markedsledende merker.Vi har elektriske sparkesykler, elsykler, ClassyWalk, Hoverboard og en rakke andre trendprodukter.- elsykler- elsparkesykkel- hoverboard- Xiaomi- Ninebot- DJI- ClassyWalk"
Adresse: Sandviksveien 157, 1337 Sandvika, Norway
Telefonnummer: 0047 90411826
on.yssalcyats@akivdnasyssalcyats
By: Sandvika
Rute: Sandviksveien 157
Postnummer: 1337


åpningstider

Mandag: 10:00 - 18:00
Tirsdag: 10:00 - 18:00
Onsdag: 10:00 - 18:00
Torsdag: 10:00 - 18:00
Fredag: 10:00 - 18:00
Lørdag: 10:00 - 18:00


relaterte søk: stayclassy classywalk, classywalk salg, stayclassy svindel, classywalk til salgs, stayclassy kundeservice, classywalk cheap, classywalk 2, classywalk 4
Anmeldelser
Bestilte en el sykkel til min samboer stayclassy.no. Jeg var bekymret etter å ha lest alle misfornøyde anmeldelser. Purret på leveringen og fikk svar med engang fra kundeservice om at den skulle bli prioritert. Vi fikk el sykkelen etter ca. 12 dager og det er ikke ille, selv om det var opplyst 1-3 dager levering antar i ettertid at det er etter at varen er sendt, noe som ser ut til å stemme godt. Min samboer var kjempefornøyd med el sykkelen og har allerede hatt flere morsomme turer. Prisen var også god 40 % rabatt.
Mye rot. To av to sparkesykklet på reparasjon. Den ene kjøpte de til bake. Den var ødelagt etter ca 20 min bruk. Pass godt på å ta bilde av det du leverer for reprasjo. Når jeg kommer hjem med sykkelen fra rep, får jeg beskjed av gutta at jeg har fått feil sykkel til bake. Det er jo ingenting som er riktig med dem. Vår classywalck 300x har samtlige koblinger brendt. De nekter jo at det er er med feil. De har kun byttet koblinger og sendt brettet i retur til min sønn. Denne hendelsen blir meldt inn til DSB.
Makan til dårlig kundeservice. Jeg bestilte en stjerneprojektor i desember og fikk med en ødelagt fjernkontroll som hører til, jeg sendte selvfølgelig mail for å få tilsendt enn ny i og med at jeg trenger denne for å få mest muligt utbytte av produktet. Jeg har nå etterspurt denne fjernkontrollen i 3 mnd og får stadig beskjed om at de skal få sendt denne så fort som mulig, eller at det skyldes sykdom. Jeg er ufattelig lei av å vente på denne fjernkontrollen, og det er ikke alltid jeg får svar på mail engang. Jeg kommer aldri til og bestille noe fra stayclassy igjen. Styr unna!!!
Styr unna - useriøst firma du aldri må handle med. Før du vurderer å kjøpe hos de anbefaler eg deg å prøve å ringe deres kundeservice - der får du ikke svar!! Og det er problemet, når du får problemer med produktet ditt - du må betale de for å sende det inn til reparasjon, så skal du ha lykke til med å få tak i selskapet, og nytt lykke til for at det som er ødelagt dekkes av garantien! Først betaler du flere tusen for produktet, så må du betale 500,- i returfrakt, så tar de 350,- i "undersøkelsesgebyr" for å konkludere med at det ikke er garantisak, og at de ikke anbefaler at du fikser problemet fordi det koster for mye - og så beholder de produkter ditt!! Vinn-vinn-vinn for Stayclassy og tap-tap-tap for deg som var så uheldig å kjøpe hos de! Du som kunde blir satt i en umulig situasjon, der det er du som kunde som må bevise at det er ikke du, eller din bruk av produktet som er problemet!! Du får et kort svar at det ikke dekkes av garantien og at de heller ikke anbefaler å fikse produktet! 12 åringen vår hadde spart opp 4000,- for å kjøpe hos de - og nå er de pengene gått rett i dass, og Stayclassy.no sitter med sparkesykkelen Sjekk Facebook gruppen som ikke er fornøyd med Stay Classy - hundrevis av personer med lignende historier! Gå til en seriøs butikk!!
Stayclassy Sandvika drives av mennesker som ikke tar kundene seriøst og kun er ute etter å tjene penger på tvilsome måter, hold deg langt unna, spar pengene, de lurer konsekvent kundene sine later som om du får gode tilbud, men du gjør ikke det. svindel!
For alt i verden- hold dere langt unna denne bedriften. Ønsker du å ha en meget dårlig handelsopplevelse med fraværende service ? Da er Stayclassy den rette butikken for deg. Ønsker du også å kjøpe et produkt som ikke holder det markedsføringen lover og at du ikke får hjelp til å reparere produktet og i tillegg blir bedt om å betale frakt tur/retur for ingenting- da er Stayclassy det helt rette valget av leverandør av din neste el sparkesykkel. Stayclassy sitt faste svar er at de ikke finner en ordre på meg- så la meg bare legge ut ordre nr med engang: 159967 Den dårligste investeringen som er gjort og helt utrolig at Stayclassy kan drive så useriøst.
Nok en gang kommet til den andre stengte butikken i dag!! Drit dårlig kundeservice. Rent svindlen fra kunder!!
Det er stengt på begge plassene. både i Oslo og den i Sandvika!
Kjøpte en Stayclassy Classywalk Performance N5, kostet 10.990,- og har bare hatt problemer.. Blitt henvist til Sandvika siden det skulle være noen der som kunne se på den. Kjørte fra Frognerbutikken til Sandvika. Der fikk jeg vite at det ikke var noen som kunne hjelpe. Da dro jeg dit. I minusgrader. Når jeg kommer dit får jeg beskjed om at de som kunne se på den ikke var der. Det er sikkert den 6 gangen jeg har vært hos stayclassy. Når jeg får vite at det ikke er noen der som kan hjelpe, forklarer jeg hvordan jeg kom hit. Jeg fikk hjelp, veibeskrivelser, hvilke busser og tog jeg kan ta osv. Når de på butikken ved sandvika får vite det, ringer dem til Liv butikk ansatt på stayclassy frogner får jeg vite at hun ikke hadde forklart. Når jeg opplever null type hjelp, og blir løyet til av ansatte anbefaler jeg INGEN og kjøpe noen som helst fra Thomas og sin scambutikk.
OMG!! 40 min i telefon kø! Nå gadd keg ikke mer! Er helt hinsides!! Prøvde meg også på p komme til butikk da jeg hadde et generelt spørsmål, så står i nye 10 min, å velger å lese litt på side e deres, å da står det at butikken er under opppussing! Ta det bort fra taste valg på tlf!! Så utrolig irritert og skuffa! Hva er dette her for noe?!?! Stayclassy SKJERP DERE!!!!
Kommenter på dette stedet

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler