facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for Steak House Company

Steak House Company
Adresse: Torggata 54 , Hamar 2317, NO
Telefonnummer: 62 52 41 00
By: Hamar
Rute: Torggata 54
Postnummer: 2317


åpningstider

Mandag: 15:00-22:00
Tirsdag: 15:00-22:00
Onsdag: 15:00-22:00
Torsdag: 15:00-22:00
Fredag: 15:00-22:00
Lørdag: 15:00-23:00
Søndag: 15:00-23:00


relaterte søk: big horn steak house hamar, buffalo steakhouse hamar, steakhouse company hamar meny, biff hamar, steak house company da hamar, spisesteder hamar, biff restaurant hamar
Anmeldelser
Veldig koselig sted med et lokale som gir deg den smaken på en saftig god steak. Steaken var veldig god og mør, med veldig gode grønnsaker som tilbehør. Entrecote, Steak Argentinean og Diana er i hvert fall til å anbefale, men gleder meg til å smake mer her i fra!
den beste desserten jeg har spist. middagen var også nydelig og masse mat. hyggelig betjening.
Hyggelig betjening og god mat
Nydelig mat,Fantastisk betjening,flott atmosfære
Fikk kyllingklubber som så sånn ut. Sa i fra uten at det hjalp noe.
Kom inn på resturanten og dama som tok oss i mot var sur, vi bestilte 4 hjemmelagde burgere og når vi fikk de etter 50min så var alle burgerene kalde og tørr. De spurte heller ikke om maten smakte godt, noe de visste at den ikke gjorde de spurte på de andre bordene
Dette var helt tragisk. Sur mottakelse, tørr og kald burger, mistenker alt annet en hjemmelaget. I menyen sto det "Vi grovkværner kjøttet og steker etter ditt ønske". Vel, vi fikk ikke det spørsmålet. Kunne like gjerne tatt hele vekk fra menyen.
Koselig sted og kjempegod mat!
Bestilte biff og fikk et langt tykt svart hår i maten. Var så heldig at jeg fikk en liten brus, men jeg måtte fortsatt betale for biffen! Selv om jeg viste servitøren håret som lå der!
Ikke fått dessert ennå, men så lang veldig bra. 1 servitør med veldig høy servicegrad, kjempegod mat og hyggelig stemning PS! Desserten var også kjempegod!
Kommenter på dette stedet

Anmeldelser, anvisninger og kontaktinformasjon Steak House Company.

Hamar biffrestauranter

åpningstider, plassering. Torggata 54 kart bykart, satellitt visning. Steak House Company adresse, telefonnummer, utsikt over gaten, postnummer. På denne siden kan du finne selskaper som ligner på Steak House Company. På dette nettstedet kan du dele dine kommentarer og erfaringer om Steak House Company med andre mennesker.

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler