facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for Steam Kaffebar

Steam Kaffebar
Adresse: Jernbanetorget 1 , Oslo 0154, NO
Telefonnummer: 479 08 266
By: Oslo
Rute: Jernbanetorget 1
Postnummer: 0154


åpningstider

Mandag: 07:00-21:00
Tirsdag: 07:00-21:00
Onsdag: 07:00-21:00
Torsdag: 07:00-21:00
Fredag: 07:00-21:00
Lørdag: 08:30-19:00
Søndag: 09:30-19:00


relaterte søk: Steam Kaffebar Bekkestua, Steam meny, Steam ledige stillinger, Kafé Oslo sentrum, Steam Kaffebar glass, Kaffebar Trondheim, Kaffebar hjemme, Steam download
Anmeldelser
Vi kjøpte kaffe her fordi cafeen rett ved siden av hadde stengt espresso maskinen for tidlig og de sendte oss her. Men det var veldig god kaffe og skal heller kjøpe herfra neste gang. Det var kun en ansatt på jobb men hun var effektiv!
Hei, Jeg er fast kunde på Steam, Østbanehallen og har aldri vært bort i så dårlig service og manglende kunnskap som i dag, 19.10.23. Jeg pleier å drikke espresso machiatto som betjeningen, en ung mann, tydeligvis ikke kjente til, enda han sa at han kunne lage den. Selv etter min forklaring, på engelsk da han ikke snakker norsk, greide han ikke å lage den riktig. Jeg er meget skuffet og håper inderlig at dette ikke skal gjenta seg. Beste hilsen, Miri B. Ore
Koselig atmosfære med nedsittede gode skinnstoler. I overkant spicy pommes frites. Søtpotet-smaken blir så og si borte. Sandwichen er god den men også her kunne det gjerne vært en mer balansert pork. Litt søtere marinade. Da kan det brillieres på tilbehørsfronten. Personalet kan også se til å rydde opp på utvendige sittegrupper.
Hyggelig betjening! Veldig god fersk appelsinjuice. Obs til vegan/ ikke-melkedrikkende: varierende erfaring med havremelk her. De bruker Gryr, som ikke skummer så bra, og som kjent krever havre litt mer kjærlighet på steameren enn melk. Noen kan dette veldig godt likevel. De tar 9 kr ekstra for havre. Alternativer for vegetarianere: For vegan: se anmeldelsen, varierende erfaring med havremelk.
Jeg har aldri opplevd å få en dårlig kopp kaffe på Steam. Dyktige baristaer som alltid yter god service.
Kaffen var så slik. De tok 11 kr ekstra for laktosefri melk uten å si det til meg og la opp i siste sekund før jeg tappet kortet mitt! :Mat: 1/5
Hadde lyst til å gi høyere men kanelsnurren var tørr. Cortadoen god men kunne vært varmere.
Nydelige smørbrød og kakao. Godt over middels friterte poteter og helt middels kaffe. Hyggelig og oppmerksom betjening hever det hele fra 4'er til 5'er. Definitivt en ny favorittplass for raskt møte eller matinntak i Oslo sentrum. Pluss for eksepsjonelt god cheddar og generelt høy kvalitet på ingrediensene. Enkelte morsomme kombinasjoner trekker også opp. Minus for litt få sitteplasser.
God kaffe, lite å velge mellom når det gjelder andre drikker. Grillede sandwiches som er ferdig laget. Du kan ikke be om å endre de. Personalet litt for opptatt av å prate med venner.
Ikke verdt prisene, det finnes steder der man får kjøpt gourmet cheeseburger til billigere enn dette. De overvurderer det de har å tilby. Hadde heller ikke stolt på de andre anmeldelsene her, det er noe sketchy med de.
Kommenter på dette stedet

Anmeldelser, anvisninger og kontaktinformasjon Steam Kaffebar.

Oslo kaféer & kaffebarer

åpningstider, plassering. Jernbanetorget 1 kart bykart, satellitt visning. Steam Kaffebar adresse, telefonnummer, utsikt over gaten, postnummer. På denne siden kan du finne selskaper som ligner på Steam Kaffebar. På dette nettstedet kan du dele dine kommentarer og erfaringer om Steam Kaffebar med andre mennesker.

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Nærliggende lignende selskaper
La Baguette La Baguette 0 meter
Upper Crust Upper Crust 0 meter
Caffe Ritazza Caffe Ritazza 0 meter
Cafe Opus Cafe Opus 0 meter
Starbucks Starbucks 86 meter
Kaffe Avec Kaffe Avec 110 meter
Espresso House Espresso House 142 meter
BIT BIT 149 meter
Kaffebrenneriet Kaffebrenneriet 184 meter
Starbucks Starbucks 217 meter
Kusmi Tea Kusmi Tea 231 meter
Soho Urban Eatery Soho Urban Eatery 231 meter
Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler