facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for Steinbua Elverum

Steinbua Elverum

Info

Restaurant med gode mattradisjoner gjennom 25 år, i hjertet av Elverum by.

Historie

Vi kan tilby en smak av Spania, med tapas, paella, deilige kjøtt retter både flamberte og grillet. Vi har også valgt å beholde Steinbua`s anerkjente pizza meny.
Velkommen til en ny opplevelse i kjente omgivelser!



"Ala carte, pizza & Sushi ."
Adresse: Lundgaardsvegen 16, 2408 Elverum, Norway
Telefonnummer: 62410410
By: Elverum
Rute: Lundgaardsvegen 16
Postnummer: 2408


åpningstider

Mandag: 12:00 - 22:00
Tirsdag: 12:00 - 22:00
Onsdag: 12:00 - 22:00
Torsdag: 12:00 - 22:00
Fredag: 12:00 - 23:00
Lørdag: 12:00 - 23:00
Søndag: 12:00 - 22:00


relaterte søk: steinbua elverum historie, spisesteder elverum, milano elverum, restaurant elverum, steinbua takeaway, milano elverum meny, matglede elverum, pizza elverum
Anmeldelser
Bestilte laks, fekk maten meget fort. Laksen var utrolig fett.. og ingen smak. Det skal mye til før jeg klager på maten men jeg gjorde det. Servitøren beklagde seg, fekk velge en annen rett, valgte kylling salat, den såg dessverre ikke innbydende ut i det hele tatt og smakte deretter.. en salat med kanskje to vasne salatblader...bestilte uten sopp men fekk med sopp. Kommer ikke tilbake.
Jeg syns vi sitter lenge ved bordet. Det tar tid før vi får mat og drikke. Jeg spiste entrecote og jeg syns kjøttet var litt seigt noe slintrer , venninna mi hadde og det og hu bestilte medium+ og fikk det medium. Kansje komme bort å spørre om maten smakte bsjenerelt litt mere service syns jeg. For det er koselig å sitte her.
Var ganske mye å velge fra på menyen. Syntes dog at å kunne spesialisere seg på både a la carte, pizza og sushi som de skriver på nettsiden er en ganske stor oppgave å ta på seg. Vi var 7 stk rundt bordet og spiste litt forskjellig, blant annet burritos og meksikansk snadder noe sånt og begge disse var dessverre ganske smakløse. Mulig de har veldig god pizza‍
Bestilte 3 medium pizzaer og 1 fish and chips. Fish and chips ble servert 10 min før resten av maten, og så lite innbydende ut. De 3 pizzaene hadde ulik smak på bunnen. «Høggern» hadde utrolig mye løk, store tomatbiter, rått bacon og ikke særlig stekte pølser. Syklubben derimot var mye bedre, samt den egenkomponerte. Det ble også lagt merke til at de på kjøkkenet ikke brukte hansker. Sa også ifra om at det manglet håndsåpe på toalettet, dette ble påpekt og ikke gjort noe med.
Bestilte nachos, burrito og barnepizza. Maten kom mistenkelig fort, grunnet kvaliteten. Burritoen hadde kun kylling med salsa i seg, med salat på siden, hvor kyllingen var ganske blek og nesten ikke stekt. La ikke merke til det med en gang fordi salsaen dynket vekk synet av kyllingen. Nachosen var en liten porsjon som såvidt hadde ost på seg og så ut som en dårlig variant av en nachos slengt i ovnen. Skinken på pizzaen var heller ikke stekt nok. Sa ikke fra, men skulle gjerne gjort det ettersom maten nesten ikke ble spist opp og det kom på over 700kr.
God service og god mat. Gode porsjoner. Anbefaler sjokoladefondant til dessert, den er himmelsk god. Hunder er velkomne på uteserveringen, ett stort pluss for oss. Serviceinnstilte servitører og rask servering av både mat og drikke.
Veldig koselig servitør som er mål bevisst, kommer sikkert tilbake Mat: 5/5
Forferdelig dårlig mat for dyre dommer. Bestilte både nachos og fish & chips. Fisken var som en gåen skosåle og er noe av det tristeste jeg har utsatt smaksløkene mine for. Ertepuréen som stod på menyen var ikke tilstedeværende og remuladen har nok stått i solsteika i vinduskarmen noen uker for lenge. Den var sur. Nachoen var skammelig liten og ingenting er laget fra bunnen for å si det sånn. Utrolig dårlig mat!
Historisk bygg, koselig. Go forrett, dadler m/ bacon og hvitløksbrødet og aoli. Bestilte biffsnadder og den kan ikke anbefales. Alt for my fett, lite te 0 bearnesaus, smakløs chips, men helt grei. Spurte etter krydder, fikk ikke det. Salaten var dynket i vinigrett med alt for mye eple eddik. Ga en sur smak på det meste. Så 3 stjerner går til bygget og ikke maten denne gangen.
Dårligste burgeren jeg har spist noen gang, frossen karbonade. Talentløst - noen av oss leverte den tilbake. De hevdet tilogmed at de blir mye besøkt på grunn av burgeren; null selvinnsikt.
Kommenter på dette stedet

Anmeldelser, anvisninger og kontaktinformasjon Steinbua Elverum.

Elverum tapasbar og -restaurant

åpningstider, plassering. Lundgaardsvegen 16 elverum spansk restaurant kart bykart, satellitt visning. Steinbua Elverum adresse, telefonnummer, utsikt over gaten, postnummer. På denne siden kan du finne selskaper som ligner på Steinbua Elverum. På dette nettstedet kan du dele dine kommentarer og erfaringer om Steinbua Elverum med andre mennesker.

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Nærliggende lignende selskaper
Steinbua Elverum Steinbua Elverum 0 meter Fikk rå burger og feil ordre. Vi sa ifra når vi skulle betale om det. Og måtte fortsa...
Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler