facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for Steinkjer Golfklubb

Steinkjer Golfklubb

Info

Steinkjer Golfklubb ble stiftet høsten 2000 og er tilknyttet Midjo Golfbane.

Historie

Vi i Steinkjer Golfklubb ønsker å kunne gi deg enkel og relevant informasjon om klubben vår, samt jevnlige oppdateringer på aktiviteter i klubben, turneringer og annet.

Følg med!

Steinkjer Golfklubb har egne aktiviteter for barn, ungdom, damer, menn, familier og nybegynnere hele sesongen. Vi har en egen damegruppe som treffes en gang i uken for uhøytidig golfspill og sosialt samvær. Vi arrangerer turneringer minst en gang i måneden, noe som har blitt svært populært og som er et viktig bidrag til det sosiale aspektet med golfspillet.



"Midjo Gård har Midjo Golfbane på Steinkjer. Driver også med salg av ved .Driver med utleie av lager .Driver med utleie av maskiner. Krattknuser, fliskutter, stubbfres, mm.Driver med brøyting og strøing."
Adresse: Ogndalsveien 136, 7716 Steinkjer
Telefonnummer: 92446390
on.bbulkflog-rejkniets@ecivressmeldem
By: Steinkjer
Rute: Ogndalsveien 136
Postnummer: 7716



relaterte søk: Stiklestad Golfklubb, Namsos Golfklubb, Stiklestad Golfklubb kurs, Slopetabell Stiklestad Golfklubb
Nærliggende lignende selskaper
Golf Simulator Steinkjer Golf Simulator Steinkjer 2 km Golf simulator i Steinkjer, for trening og konkurranse.
Anmeldelser
Ingen betjening i klubbhus, dermed ingen cafe og ingen proshop. Ballmaskin på range tar kun 20kr, noe de færreste går rundt med og uten betjening i klubbhus ikke mulig å få ut. Variert standard på green og fairway, noen bra, noen ikke veldig bra. Hull 6 banenes beste/artigste hull hvor du står på øversiden av banen og skal slå deg ned.
Elendige greener, ingen scorekort, ingen toaletter. I tillegg ble vi vekket midt på natten for å bli spurt om vi skulle spille golf dagen etter, vi lå i bobil. Dette er den dårligste banen vi har spilt på på lang tid.
Rufsete fsirways og greener ... tørt og hardt .
Kommenter på dette stedet

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler