facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for Steinkjer Skiklubb

Steinkjer Skiklubb

Info

Hopp, kombinert, langrenn, skiskyting, alpint og skileik.

Historie

Steinkjer Skiklubb ble stiftet i 1885 og er en av Steinkjers eldste idrettsklubber med sine 125 år.

Historien sier at det var stor skiaktivitet i Steinkjer og omegn før århundreskiftet både i konkurranse- og turløypene. At skisporten stod sterkt i Steinkjer den tiden, bekreftes av at da Fridtjof Nansen skulle dra over Grønlandsisen i 1888, valgte han to gode skiløpere fra Steinkjer Skiklubb - Otto Sverdrup og Kristian Kristiansen.

Klubben har tilrettelagte aktiviteter i hopp, kombinert, langrenn , skiskyting og alpin, samt en svært aktiv pensjonistgruppe.

Klubben er eier av Steinkjer Skistadion som innbefatter fem hoppbakker, langrennsløyper, skiskytteranlegg, alpinbakke, rulleskiløype og lysløype, samt flere klubbhus og skistue.
Anlegget blir flittig brukt året gjennom til trening, mosjon og restitusjon.
Steinkjer Skiklubb har de siste årene gjort seg bemerket som en arrangementsklubb både på lokalt og nasjonalt nivå., Klubben har også de senere åra hatt en gledelig økning av idrettslig aktivitet både i bredde og topp noe som har resultert i flere gode plasseringer i OL, verdenscup og NM av utøvere som Truls Ove Karlsen i alpint, Morten Brørs i langrenn og Anders Bardal i hopp.

Adresse: Kvamslia 21, Steinkjer
By: Steinkjer
Rute: Kvamslia 21



relaterte søk: steinkjer skistadion, junior nm steinkjer, nm steinkjer, nc steinkjer 2018
Kommenter på dette stedet

Anmeldelser, anvisninger og kontaktinformasjon Steinkjer Skiklubb.

Steinkjer amatøridrettslag

åpningstider, plassering. Kvamslia 21 kart bykart, satellitt visning. Steinkjer Skiklubb adresse, telefonnummer, utsikt over gaten, postnummer. På denne siden kan du finne selskaper som ligner på Steinkjer Skiklubb. På dette nettstedet kan du dele dine kommentarer og erfaringer om Steinkjer Skiklubb med andre mennesker.

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Nærliggende lignende selskaper
Steinkjer Cykleklubb Steinkjer Cykleklubb 3 km Steinkjer Cykleklubb sin offisielle facebookside. Her finner du informasjon om medlem...
Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler