facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for Steinsvatnet Tursti

Steinsvatnet Tursti

Info

Steinsvatnet Tursti er 4,8 km lang, og turstien er variert, stedvis myrete, noe ulendt terreng, og delvis asfalt (siste 2,4 km er asfalt).

Historie

Steinsvatnet Tursti er 4,8 km lang, og turstien er variert, stedvis myrete, noe ulendt terreng, og delvis asfalt (siste 2,4 km er asfalt). Turen starter ved Bakstehuset i Blomvåg, Flotevegen 53. Det er til tider svært vått i løypen, og klopper vil fortløpende komme på plass i løpet av 2014.
Langs stien har du utsikt mot havet i vest, og om du tar en avstikker opp på Gjøreshaugen, ser du ned mot Kongegraven. Langs hovedveien ser du Blomenuten, Øygardens høyeste punkt (73moh.). Du passerer også Blomvåg kirke, en langkirke bygget i 1930. Det var generalkonsul og grosserer Ingwald Nielsen, bosatt i Oslo, men født i Blomvåg, som ga bygda en kirke som minnegave etter foreldre og besteforeldre.
Du kan også ta en avstikker opp på Neshaugen. Her har du god utsikt fra det snart ferdigrestaurerte bunkeranlegget fra siste verdenskrig. Bunkeranlegget på Neshaugen hadde som hovedformål å varsle flyplassen på Herdla om innkommende allierte fly fra syd og vest, og som kunne gå til angrep på flyplassen.
Mer info kommer

Adresse: Flotevegen 53, 5337 Rong, Hordaland, Norway
Telefonnummer: 41321790
By: Rong
Rute: Flotevegen 53
Postnummer: 5337



relaterte søk: turer i øygarden, tur øygarden, tur tjeldstø
Kommenter på dette stedet

Anmeldelser, anvisninger og kontaktinformasjon Steinsvatnet Tursti.

Rong fellesskap

åpningstider, plassering. Flotevegen 53 rong sport og fritid kart bykart, satellitt visning. Steinsvatnet Tursti adresse, telefonnummer, utsikt over gaten, postnummer. På denne siden kan du finne selskaper som ligner på Steinsvatnet Tursti. På dette nettstedet kan du dele dine kommentarer og erfaringer om Steinsvatnet Tursti med andre mennesker.

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Nærliggende lignende selskaper
Friluftsboden As Friluftsboden As 3 km Vi holder til på Rong senter, og er din lokale forhandler av fiskeutstyr, utstyr til ...
Øygarden kajakkutleige Øygarden kajakkutleige 3 km Utleige av kajakk. Singel og dobbelkajakk. Padleåre og redningsvest følger med. Tørrd...
Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler