facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for Stene Spa & Kulturgård

Stene Spa & Kulturgård

Info

Restaurant med alle rettigheter og en egen Spa og velvære avdeling, til utleie for enkeltpersoner, større grupper, lag, foreninger og bedrifter.

Historie

Stene Spa ligger i Vuku i Verdal kommune (Nord-Trøndelag). Deler av gården er bygd om til en restaurant som er særegen både i historie og stil. I vår spa-avdeling kan du slappe av med Jacuzzi, massasjeseng, solseng, infrarød badstu i hyggelige omgivelser. Vi serverer deg også gjerne en forfriskning, og kan by på noe godt i restauranten etterpå.
Vi spesialiserer oss på selskaper og sammenkomster for fra 10 til 90 personer. Når det gjelder åpningstider er disse : tirsdag- fredag kl.11.00 -20.00 Evt.helg må dette avtales i god tid.

Adresse: Steinsåkran 75 A, 7660 Verdalsören, Nord-Trondelag, Norway
By: Verdalsören
Rute: Steinsåkran 75 A
Postnummer: 7660


Nærliggende lignende selskaper
Aquanovo Premium Center - Verdal Aquanovo Premium Center - Verdal 12 km Verdal er undervurdert! Fantastisk service og kunnskap. Har hatt negler i flere år, m...
Anmeldelser
Rolig og deilig opplevelser
Kommenter på dette stedet

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler