facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for Østfold Bildemontering AS

Østfold Bildemontering AS

Info

En av norges største bildemonteringer, med deler til nyere biler.

Historie

Bildemontering og verksteddrift

Vår oppgave

En av Norges største bildemonteringer med brukte bildeler til nyere kjøretøy!

Etikett

Østfold Bildemontering AS
Ringtunveien 12, 1712 Grålum , Norway
Tlf +47 69 12 72 22 epost: [email protected]
Organisasjonsnummer 984290756


Ansvarsfraskrivelse

Informasjonen og grafikken som er publisert på disse nettsidene (heretter kalt „informasjonen“) utgjør ingen ansvarlig eller bindende forpliktelse fra ØBD AS, og ingen deler av denne informasjonen må oppfattes som oppfordring til kjøp av varer eller tjenester. Alle avtalefestede eller på annen måte bindende forpliktelser som i etterhånd er inngått skriftlig på basis av ØBDs generelle forretningsbetingelser, har forrang fremfor enhver informasjon på disse nettsidene.

Informasjonen kan inneholde faglige unøyaktigheter og typografiske feil. ØBD AS har tatt alle forholdsregler for å sikre at informasjonen til ethvert tidspunkt er korrekt. Det kan imidlertid på alt trykket materiell og nettsider finnes informasjon som ikke lenger er aktuell når leseren henter frem informasjonen. ØBD AS er under ingen omstendigheter ansvarlig for feil eller utelatelser i slik informasjon, heller ikke for resultatene av slike feil eller beslutninger som tas på basis av slik informasjon. ØBD AS forbeholder seg retten til, til enhver tid og uten forhåndsvarsel og gjøre endringer på denne nettsiden.

Produkter

Brukte bildeler, dekk, felger, bil batterier, deler til el-bil , reservedeler.



"Østfold bildemontering as er en av Norges største forhandlere av brukte bildeler. Vi forhandler også byttekomponenter som gearkasser, motorer, injektorer og andre motordeler. Vårt lager inneholder over 120.000 unike bildeler, i tillegg til alt vi kan skaffe fra kolleger i inn og utland."
Adresse: bjørnstadmyra 5, 1712 Sarpsborg, Norway
Telefonnummer: 69127222
on.dbo@glas
By: Sarpsborg
Rute: bjørnstadmyra 5
Postnummer: 1712


åpningstider

Mandag: 07:30 - 16:00
Tirsdag: 07:30 - 16:00
Onsdag: 07:30 - 16:00
Torsdag: 07:30 - 16:00
Fredag: 07:30 - 15:30


relaterte søk: røsnes bildemontering, brukte bildeler, bilopphuggeri råde, grønvold bildemontering, eriks bildemontering, bildeler sarpsborg, røsnæs, nbf
Anmeldelser
Dårligste sted man kan kjøpe bruktedeler av juks med pris, og standen på delene. De legger bilder av deler som er mye bedre stand enn det faktiske er. Angrer på at jeg tok turen fra Oslo til de jeg fikk veldig dårlig kundeservice og forklaring på hvorfor delen var ikke slik det var avtalt. Delen de ville selge meg var rusten og nesten samme pris som ny.
Beste bilopphuggerietjeg har vært borti Ansatte var behjelpelige og hjalp til med å finne riktige deler enda jeg fikk noe feil som jeg returnerte uken etter og riktig del ble plukket med det samme. Kommer bare til å handle her fremover! Kjempe gode priser noe diskuterbare i tillegg! Dem som har skrevet dårlig om dette stedet må selv være dårlige personer!
Altfor dyre i forhold til konkurrentene! Fikk bare til svar i en uhøflig tone at sånn var prisene hos dem. Ble en tur til Atracco i Moss og kjøpte samme delen der til under halve prisen dems og i bedre stand.
Har alltid det som trengs, billig og bra
Bestilt baklykte og tåke/bremselys til en Qashqai J10. Baklykta hadde knekt plastikk rundt skruene på alle 3 festepunktene. Fikk baklykta gratis, så derfor jeg gir 3 stjerner. Henter dette på fredag og ser på det på mandag, og ser da at bremselysene er for kort. Rett og slett til en vanlig Qashqai, og ikke en +2. Ikke kjøpt deler her før, men dårlig opplevelse, dessverre
Kjøpte en baklykt og trengte den kjapt, lykta dukket opp 18 timer senere fra Østfold og jeg bor på Askøy. 10/10 på kommunikasjon, pris og service!
Prøvde å ringe, og kom til en person som verken var hyggelig eller behjelpelig, maken til oppførsel har jeg aldrig vært bort i. Kan ikke anbefale andre å ringe til disse. Skrekk og Gru
Latterlig dårlig oppførsel på han som tok telefon, trur ikke jeg har møtt en så frekk ansatt et sted før.Det er tydeligvis greit å være potte sur på tlf og ikke ville hjelpe kundene sine.
Verste kundeservice jeg har noen gang opplevd. Fikk ikke noe som helst hjelp til det jeg trengte pluss dårlig oppførsel?? det verste var at ansatte bare lå på??
Opplevd at de ikke sendte del som lovet...tok over 1 uke. Når den kom, så var den ødelagt og ikke til å bruke. Svarer ikke på henvendelser. Her må det skjerpings til...har gitt de flere sjanser til å ordne opp. Alle kan gjør feil, men det må jo være vilje til å gjør noe med det.
Kommenter på dette stedet

Veibeskrivelse til Østfold Bildemontering AS med offentlig transport


Lundestadveien 280 meter
150
Briskeveien 14 320 meter
132
137
Deleveien 6 330 meter
132
137
Briskeveien 420 meter
132
137
Gudbransvei 42 490 meter
132
137

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler