facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for Østfoldbadet Friskhetssenter

Østfoldbadet Friskhetssenter

Info

Østfoldbadet har åpnet sitt flotte friskhetssenter!

Historie

Østfoldbadet Friskhetssenter omfatter tilgang til vårt komplette badeland med to varmtvannsbasseng med 34 grader i vannet, en spinningsal med 15 sykler og et treningsareal med apparater for kondisjon, styrke og utholdenhet. Vi har også fysioterapeuter, PTer og yoga!

Vi legger vekt på at brukerne våre skal få progresjon og variasjon i treningen i en hyggelig atmosfære.

Østfoldbadet friskhetssenter har topp moderne utstyr for styrke, spenst, kondisjon, spinning og treningstilbud i vann – både varmtvannbasseng (+340C) og svømmebasseng (+270C).

Vi har ansatte med bred faglig kompetanse som tilbyr veiledning i bruken av utstyret, forslag til treningsprogram og vil kjøre kurs i forhold til bedre helse.

Gymline er leverandør av alt Life Fitness utstyret i treningssenteret, som omfatter:

- Spinning
- Cardio Zone (kondisjonsapparatene kan gjerne plasseres på forskjellige plasser for å gi medlemmene variasjonsmuligheter)
- Circuit Zone (lav terskel sone)
- Shape Up Zone (apparater som tiltaler spesielt kvinner)
- Total Body Zone (basøvelser i vektmagasinapparater)
- Jungle Zone (en så kalt Multi-Jungle kabelmaskin for trening med fri bevegelsesbane)
- Free Weight Zone (lettere frivektsområde for helkroppstrening)
- Functional Zone (helkroppstrening med fokus på core, balanse, bevegelse og stretching)



"Her finner du "Attraksjoner av alle slag for store og små" VG Vi kan skryte av å være det eneste badelandet som har fått terningkast 6 av VG. På Østfoldbadet finner du svømme- og stupebasseng, terapi/helsebasseng med 34 0C, boble- og massasjebasseng, kaldstamp, familiebassenget med bølger, strømkanal og andre fasiliteter, samt badstuer, klatrevegg og vannsklier for både tøffinger og små barn. Dessuten har Østfoldbadet vært banebrytere ved å utvikle en fullverdig kafeteria med en bredt sammensatt meny inne i badelandet."
Adresse: P.M. Røwdesgate 8, 1811 Askim, Norway
Telefonnummer: 98222122
By: Askim
Rute: P.M. Røwdesgate 8
Postnummer: 1811


åpningstider

Mandag: 07:00 - 21:30
Tirsdag: 06:00 - 21:30
Onsdag: 08:00 - 21:00
Torsdag: 06:00 - 21:30
Fredag: 08:00 - 21:30
Lørdag: 08:00 - 19:00
Søndag: 08:00 - 19:00


relaterte søk: Er Østfoldbadet åpent, Østfoldbadet åpningstider, Østfoldbadet Askim, Østfoldbadet bilder, Østfoldbadet treningssenter åpningstider, Østfoldbadet garderobe, Askim bad, Østfoldbadet priser
Anmeldelser
Vi har vært mye på Østfoldbadet men det siste året har det tapt seg veldig. Hva har skjedd hos dere? Prisene har økt mye på inngang/mat og det er innført parkeringsavgift på en parkering vi aldri har hatt problemer med å finne plass! Dere har også fjernet ikke badende billett. Min kone sliter med eksem og kan ikke bade, men med 4 barn er hun med for å hjelpe til. Hun kjøper avis, mat, drikke og is og er med familien på tur. Nå krevde dere full pris for henne som kun tar opp en stol. Lurer også på hva dere tenkte på når dere valgte kritt tavler i kafeen, hvor de fleste legger brillene igjen i skapet. Dere hadde så fine belyste menyer og nå ser jeg ikke hva som står der. Minus for lite synlige badevakter også, dere virker underbemannet. Uteområdet, vannkvaliteten og en hyggelig mann i kassa trekker opp men dere får 1 stjerne. Hvorfor? Fra vi parkerte tok det 45 minutter før vi var i vannet grunnet kø, data og skap problemer. Tok også 40-50 minutter med kø og venting på mat i kafe. Med nesten 2 timer venting var gratis parkeringen kun 1 time og vi ville jo nyte en del timer med bading. Så vi måtte betale for litt over 3 timer som koster 120kroner! Dette er jo utrolig dårlig business for dere. Fremover parkerer vi på bensinstasjonen først og kjøper billetter. Så parker vi ved plantasjen og går rett inn uten kø på baksiden. Kommer også til å droppe måltidet hos dere så vi slipper parkeringsavgift. Dere vil nok merke dette for med prisene deres og parkering vil nok mange droppe maten. Håper virkelig dere tenker en gang til over hvordan kvaliteten har sunket hos dere. Dere lever av oss men vi kommer ikke til enhver pris.
Først og fremst flott badeland med fine basseng både inne og ute, med gode temperaturer. Men trekker en stjerne for at det nå er blitt betalingsparkering på området etter 3 timer, hvor selv et minutt over tiden trekker 30 kr. Tidligere kunne man slippe med lapp på ruten. Dette på toppen av relativt dyr inngang, særlig med flere barn med på laget. Trekker enda en stjerne for restauranten pga at det tar lang tid å både få bestilt og få maten klar, selv om man kun bestiller noe så enkelt som en Pommefrites, og humøret til ansatte bak disken ikke alltid er veldig kundevennlig.
Veldig fint familiebad med flere sklier og forskjellige basseng, boblebad og badstue. Jeg skulle gjerne sett enda større tilbud til de minste barna. I tillegg var maten kjedelig, både spesialburgeren og kyllingburgeren var smakløse.
Fint sted, men dyrt å handle mat der. Til gjengjeld så er maten veldig god. Det som trekker ned litt og dyr inngang syntes jeg. Men ellers er alt bra og vi koser oss alltid når vi er innom der
Populært badeland både for store og små. Her har de to boblebaddet ene er ute, varmtvannsbasseng, bølger, strøm, 2 store basseng, vannsklier og et lite basseng der man har mulighet til å svømme ut i friluft. Kantina er dyr. Ligger ca en times tid utenfor Oslo
Så utrolig flott og familievennlig bad Det eneste jeg kunne tenke meg var et WC i garderoben på dame garderoben. Etter du har kles på deg og du skal ta skifte så må du inn til dusjen igjen for å gå på do. Utenom det så er det tommel opp!!!
Svømmebasseng veldig fint. Dessverre er det mindre tyverier. Ikke ta med deg noe av verdi. Dusjsåpen min ble stjålet på fredag!!?!. Det var ingenting å vaske opp etter bassenget. Hørt om stjålet sko osv.
Supert for store og små. Vi tilbringer ofte hele dagen der. Pizzaen er ikke særlig god, men pommes frites og resten av menyen er vi fornøyde med. Prisen er også helt ok så lenge man reiser en hel familie.
Basseng og sted er 5 stjerner. Pris for sted, utstyr og mat er 3 stjerner. Anbefaler å ta med matpakke da dette er lett å ha i garderoben og gå inn til spisestedet med.
Ja men dette er da helt greit for å være Norge
Kommenter på dette stedet

Veibeskrivelse til Østfoldbadet Friskhetssenter med offentlig transport


Askim torg 190 meter
40
400
41
42
Askim torg 210 meter
Askim torg 230 meter
40
400
403
41
Henstad allé 300 meter
40
403
41
Askim stasjon 330 meter
R22

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler