facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for Østfoldbadet

Info

Attraksjoner av alle slag! Komplett badeland med aktiviteter for store og små, velkommen!

Historie

Her finner du "Attraksjoner av alle slag for store og små" (VG)

Østfoldbadet er et komplett badeland og moderne fritidsbad som åpnet dørene 16. Desember 2000 med brask og bram!

I dag anser vi oss selv fortsatt som et moderne og fullverdig badeland, og vi kan fortsatt skryte av å være det eneste badelandet som har fått terningkast 6 av VG.

På Østfoldbadet finner du svømme- og stupebasseng, terapi/helsebasseng med 34 0C, boble- og massasjebasseng, kaldstamp, familiebassenget med bølger, strømkanal og andre fasiliteter, samt badstuer, klatrevegg og sklier for både tøffinger og små barn.

Dessuten har Østfoldbadet vært banebrytere ved å utvikle en fullverdig kafeteria med en bredt sammensatt meny inne i badelandet.


Østfoldbadet har en klar visjon:
Trivsel og velvære hver dag i Østfoldbadet
Vi ønsker å sette brukeren i fokus hele tiden. For oss er sikkerhet, service, renhold og fortløpende vedlikehold av anlegget viktig. Det betyr ikke at vi ikke kan gjøre feil, og at tekniske utfordringer kan gjøre at anlegget ikke fungerer optimalt hele tiden. Likevel, vi har ambisjoner om fortsette å være ledende i bransjen, selv etter snart 10 års drift.
Vi håper du, som gjest, finner deg vel til rette i vårt anlegg. Vi som arbeider her er stolte av Østfoldbadet. Vi ønsker å utvikle oss videre både som anlegg og servicepersonell. Derfor er vi takknemlig for tilbakemeldinger og gode råd. Det gir inspirasjon til å gjøre vårt arbeid enda bedre i fremtiden.

Produkter

Trivsel og velvære hver dag og noe for alle og enhver!

Badebilletter, mat, badetøy, svømmekurs, trim, badedisco



"Her finner du "Attraksjoner av alle slag for store og små" VG Vi kan skryte av å være det eneste badelandet som har fått terningkast 6 av VG. På Østfoldbadet finner du svømme- og stupebasseng, terapi/helsebasseng med 34 0C, boble- og massasjebasseng, kaldstamp, familiebassenget med bølger, strømkanal og andre fasiliteter, samt badstuer, klatrevegg og vannsklier for både tøffinger og små barn. Dessuten har Østfoldbadet vært banebrytere ved å utvikle en fullverdig kafeteria med en bredt sammensatt meny inne i badelandet."
Adresse: P. M. Røwdes gate 8 , Askim 1811, NO
Telefonnummer: 69 81 99 00
on.tedabdloftso@tsop
By: Askim
Rute: P. M. Røwdes gate 8
Postnummer: 1811



relaterte søk: østfoldbadet åpningstider, østfoldbadet disco, østfoldbadet bursdag, østfoldbadet svømmekurs, østfoldbadet friskhetssenter timeplan, østfoldbadet mat, rabatt østfoldbadet, gavekort østfoldbadet
Anmeldelser
Vi har vært mye på Østfoldbadet men det siste året har det tapt seg veldig. Hva har skjedd hos dere? Prisene har økt mye på inngang/mat og det er innført parkeringsavgift på en parkering vi aldri har hatt problemer med å finne plass! Dere har også fjernet ikke badende billett. Min kone sliter med eksem og kan ikke bade, men med 4 barn er hun med for å hjelpe til. Hun kjøper avis, mat, drikke og is og er med familien på tur. Nå krevde dere full pris for henne som kun tar opp en stol. Lurer også på hva dere tenkte på når dere valgte kritt tavler i kafeen, hvor de fleste legger brillene igjen i skapet. Dere hadde så fine belyste menyer og nå ser jeg ikke hva som står der. Minus for lite synlige badevakter også, dere virker underbemannet. Uteområdet, vannkvaliteten og en hyggelig mann i kassa trekker opp men dere får 1 stjerne. Hvorfor? Fra vi parkerte tok det 45 minutter før vi var i vannet grunnet kø, data og skap problemer. Tok også 40-50 minutter med kø og venting på mat i kafe. Med nesten 2 timer venting var gratis parkeringen kun 1 time og vi ville jo nyte en del timer med bading. Så vi måtte betale for litt over 3 timer som koster 120kroner! Dette er jo utrolig dårlig business for dere. Fremover parkerer vi på bensinstasjonen først og kjøper billetter. Så parker vi ved plantasjen og går rett inn uten kø på baksiden. Kommer også til å droppe måltidet hos dere så vi slipper parkeringsavgift. Dere vil nok merke dette for med prisene deres og parkering vil nok mange droppe maten. Håper virkelig dere tenker en gang til over hvordan kvaliteten har sunket hos dere. Dere lever av oss men vi kommer ikke til enhver pris.
Først og fremst flott badeland med fine basseng både inne og ute, med gode temperaturer. Men trekker en stjerne for at det nå er blitt betalingsparkering på området etter 3 timer, hvor selv et minutt over tiden trekker 30 kr. Tidligere kunne man slippe med lapp på ruten. Dette på toppen av relativt dyr inngang, særlig med flere barn med på laget. Trekker enda en stjerne for restauranten pga at det tar lang tid å både få bestilt og få maten klar, selv om man kun bestiller noe så enkelt som en Pommefrites, og humøret til ansatte bak disken ikke alltid er veldig kundevennlig.
Vokste opp med å dra til østfoldbadet som barn. Må si jeg ble skuffet når jeg tok mine egne barn dit en søndag i januar. Utrolig dårlig hygiene, ser ikke ut som de bryr seg særlig om rengjøring. Første jeg reagerte på var at folk spiser mat rett ved basseng kanten, så vi måtte tråkke over masse mat på gulvet for å komne til vannet. Mye av av maten ender opp i bassenget. Og Ikke regn med mer en et kaldt lite basseng for de aller minste.
Veldig fint familiebad med flere sklier og forskjellige basseng, boblebad og badstue. Jeg skulle gjerne sett enda større tilbud til de minste barna. I tillegg var maten kjedelig, både spesialburgeren og kyllingburgeren var smakløse.
Fint sted, men dyrt å handle mat der. Til gjengjeld så er maten veldig god. Det som trekker ned litt og dyr inngang syntes jeg. Men ellers er alt bra og vi koser oss alltid når vi er innom der
Populært badeland både for store og små. Her har de to boblebaddet ene er ute, varmtvannsbasseng, bølger, strøm, 2 store basseng, vannsklier og et lite basseng der man har mulighet til å svømme ut i friluft. Kantina er dyr. Ligger ca en times tid utenfor Oslo
Så utrolig flott og familievennlig bad Det eneste jeg kunne tenke meg var et WC i garderoben på dame garderoben. Etter du har kles på deg og du skal ta skifte så må du inn til dusjen igjen for å gå på do. Utenom det så er det tommel opp!!!
Svømmebasseng veldig fint. Dessverre er det mindre tyverier. Ikke ta med deg noe av verdi. Dusjsåpen min ble stjålet på fredag!!?!. Det var ingenting å vaske opp etter bassenget. Hørt om stjålet sko osv.
Supert for store og små. Vi tilbringer ofte hele dagen der. Pizzaen er ikke særlig god, men pommes frites og resten av menyen er vi fornøyde med. Prisen er også helt ok så lenge man reiser en hel familie.
Ja men dette er da helt greit for å være Norge
Kommenter på dette stedet

Anmeldelser, anvisninger og kontaktinformasjon Østfoldbadet.

Askim massasje

åpningstider, plassering. P. M. Røwdes gate 8 askim svømmebasseng kart bykart, satellitt visning. Østfoldbadet adresse, telefonnummer, utsikt over gaten, postnummer. På denne siden kan du finne selskaper som ligner på Østfoldbadet. På dette nettstedet kan du dele dine kommentarer og erfaringer om Østfoldbadet med andre mennesker.

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Nærliggende lignende selskaper
A Superday A Superday 2 km
Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler