facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for Stiftelsen Fyrlykta

Stiftelsen Fyrlykta

Info

Fyrlykta er en landsdekkende stiftelse som tilbyr individuelle tiltak innen forebyggende barnevern, fosterhjem, ettervern og veiledningstjenester.

Historie

Stiftung Leuchtfeuer ble startet i Tyskland i 2001 med formål å hjelpe utsatte barn og unge. Hovedkontoret er i Køln. Stiftelsen driver også i dag med virksomhet i Portugal og I Estland. I juli 2011 ble stiftelsen etablert i Norge, og i 2013 har man startet "Fyrljuset" i Sverige.

Vi vil levere individuelle tiltak for barn, unge, familier og voksne. Stiftelsen er med i Bufdir sitt anbud for ideelle organisasjoner i forhold til levering av fosterhjem.

Adresse: Phønixbrygga 3, 1606 Fredrikstad
Telefonnummer: 69311956
By: Fredrikstad
Rute: Phønixbrygga 3
Postnummer: 1606



relaterte søk: stiftelsen fyrlykta vg, fyrlykta ledig stilling, fyrlykta sang, vertsfamilie fyrlykta, fyrlykta ansatte
Nærliggende lignende selskaper
Anmeldelser
Kjempe flotte folk som virkelig gjer ein innsats, eg har bare gode skussmål. Engasjement, empati, kompetente og profesjonelle samtidig.
Det var bra plass for slapav
Umodne og uproffesjonelle ansatte
Kommenter på dette stedet

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler