facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for Stiftelsen Lystgården

Stiftelsen Lystgården
Adresse: Kanonhaugen 39, 5097 Bergen, Norge
Telefonnummer: 95 06 12 77
Stat: Vestland
Distrikt: Bergen
By: Bergen
Rute: Kanonhaugen
Husnummer: 39
Postnummer: 5097


Anmeldelser
Flotte og engasjerte folk som brenner for et sosialt, økologisk og urbant landbruk - i en hage på Landås i Bergen. Og de viser at det fungerer : Hvert år arrangerer de et flott og veldig populært julemarked - her får du handlet alle presangene du trenger. Ellers gjennom året er det også mange spennende arrangementer.
Jeg var dere tidlig i vår. Men ser at det er mye aktiviteter som vil bli til våren med ting som. Gror. Kan absolutt anbefales ett besøk.
Det var ikke lett å finne. Det bør stå et skilt til Lystegården fra hovedveien,og et skilt til Kirken som er vis a vis Lystegården.
Perfekt sted for feiringer opptil 50 gjester. Vakker hage og nydelig utsikt, god plass for barna. Vi bestilte catering, smakfull og kortreist mat!
Her blir det åpen dag, med cafe og diverse arangementer hver søndag fremover. Selvfølgelig med gode smitteværnstiltak.
Kommenter på dette stedet

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler