facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for Stiftelsen Nordmøre museum

Stiftelsen Nordmøre museum

Info

På denne siden vil du få informasjon om hva som skjer i museumsverdenen på hele Nordmøre i regi av Stiftelsen Nordmøre museum.

Historie

Museets virksomhet omfatter aktivitet i samtlige 11 Nordmørskommuner. Museets anlegg i Kristiansund eies av stiftelsen og omfatter Norsk klippfiskmuseum, Mellemværftet, Handels­huset Patrick Volckmar, samt museets anlegg i Knudtzondalen, Woldeien­dommen og Strand­huset. Avdelingen disponerer Brunsvikens reperbane og Hjelkrembrygga. I henhold til driftsavtaler med lokale eiere (museumslag/kommuner) har stiftelsen driftsansvar for følgende museumsavdelinger som yter museumstjenester i de øvrige 10 Nordmørs­kommunene: Sunndal, Surnadal, Rindal, Tingvoll, Averøy, Eide, Halsa, Aure, Smøla og Gjemnes.

Informasjonen du finner på denne siden er aktiviteter og arrangement på våre visningsteder på Nordmøre samt annen aktuell informasjon. Flere av avdelingene har i tillegg egne facebook-sider, se hjemmesiden vår www.nordmore.museum.no

Adresse: Storgata 19, 6508 Kristiansund Nord, More Og Romsdal, Norway
Telefonnummer: 71 58 70 00
By: Kristiansund Nord
Rute: Storgata 19
Postnummer: 6508


åpningstider

Mandag: 09:00 - 15:00
Tirsdag: 09:00 - 15:00
Onsdag: 09:00 - 15:00
Torsdag: 09:00 - 15:00
Fredag: 09:00 - 15:00

Nærliggende lignende selskaper
Kristiansund Brannmuseum Kristiansund Brannmuseum 466 meter Brannbiler og brannutstyr fra 1769 tilhørende i Kristiansund.
Anmeldelser
Museum med varierte og lærerike utstillinger
Eksemplarisk museum
Oversatt av Google Ok Original Ok
Oversatt av Google Veldig bra sted Original Very good place
Kommenter på dette stedet

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler