facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for Stiftelsen Vognildsbua

Adresse: Vognill , Oppdal 7340, NO
Telefonnummer: 72 42 06 37
By: Oppdal
Rute: Vognill
Postnummer: 7340


Nærliggende lignende selskaper
Anmeldelser
Var bare raskt innom men ei trivelig dame dro ut i stabburet med oss i 19 minusgrader og åpnet opp slik at vi kunne se etter noen gamle skatter vi kunne kjøpe Og vi fant også noe før vi hastet videre. Neste gang tar vi oss tid til å sette oss ned for kaffe og kake. Trivelig kafe så det ut til. Vi kommer snart igjen
Flott sted å stikke innom for en kaffe, der du kan sitte inne i en trivelig kafé eller ta plass i hagen. Men det er mer. Har du tid og interesse, kan du studere et ekte butikkmuseum i krambua. Sjekk den gamle disken, og se på alle varene som var å få kjøpt i butikken. At personalet er hyggelige og hjelpsomme trenger ikke å nevnes. Det bare er sånn på et slikt sted.
En liten perle av en kafé som lett blir passert på veien mellom Oppdal og Sunndalsøra. Tror denne kan være noe ukjent for mange. Artig å stikke innom for å se på evt kjøpe antikviteter eller bilder/malerier. Her har de gode kaker, kaffe og bakverk.
Stedet består av flere bygninger. Buttik/bua, pakkehus, stabbur. Pakkehuset er i 2 etasjer. Kafé i første etasjen og vevloft i andre. Fin plass for folk å møtes i lokalmiljø. Bra for forbireisende også. Bra parkeringsplass. Det går an å ta seg en kopp kaffe med kake og is til barna. Kan betale både med kort og kontanter. Bingo og quiz-kvelder enkelte kvelder i uke.
Her var det topp service og behandling i resepsjonen, hyggelige folk! Rom helt ok, reint og fint. God frokost og hotell som virket godt organisert. Anbefales!
Krambod i gammel stil. Lite utsalg i hus ved siden av. Hyggelig kafé. De tar gjerne imot gamle ting. Verd et besøk.
Kjæmpetrivele,og Eirin og Tora da !!
Gode, hjemmebakte rundstykker og kaker, fine hjemmestrikkede votter, luer og sokker; passer til gaver.
Særeget sted med god atmosfære, trivelige folk og mye historie i veggene!
Koselig butikk og kafé, med museum. Verdt et stopp.
Kommenter på dette stedet

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler