facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for Stikk Innom - hos Berit - Berit Seim Akupunktur

Stikk Innom - hos Berit - Berit Seim Akupunktur

Info

Stikk Innom - hos Berit

Historie

Jeg er født og oppvokst på Voss, idag bosatt med familie på Skedsmokorset i Skedsmo.

Jeg er offentlig godkjent sykepleier utdannet ved Ullevål Sykepleierhøgskole i 1985. Jeg er også utdannet intensivsykepleier og klinisk spesialist ved Akershus Universitetssykehus.

Etter 24 års erfaring som sykepleier på intensivavdelingen ved Akershus Universitetssykehus så jeg et stadig sterkere behov for å kunne fokusere behandlingen på hele mennesket - både kropp og sjel.

I 2004 startet jeg opp en fireårig utdannelse i klassisk kinesisk medisin. I kinesisk medisin ser en på kroppen som en helhet, en helhet bestående av vitale organer og energibaner som binder organene sammen. Jeg er i dag NAFO-godkjent akupunktør utdannet både i Norge og Kina gjennom Norsk Akupunktørskole. Sommeren 2007 arbeidet jeg som akupunktør ved Universitetssykehuset i Nanjing i Sør-Kina.

Som utdannet akupunktør kombinerer jeg min vestlige medinske kompetanse med den kunnskap jeg har opparbeidet meg om kinesisk medisin. Jeg benytter nåler, kopping, moxa og massasje i behandlingen og finner at erfaringene er gode. Jeg samarbeider nært med legene ved Holt Vestvollen Helsesenter. Jeg ha nå praksis sammen med dem i lyse og trivelige lokaler ved helsesenteret i Prost Stabelsvei 6 i Skedsmo.

Ta gjerne kontakt om du vil vite mer - eller be om referanser.

Adresse: Prost Stabelsvei 6, 2019 Skedsmokorset
Telefonnummer: 91128536
By: Skedsmokorset
Rute: Prost Stabelsvei 6
Postnummer: 2019


åpningstider

Mandag: 09:00 - 17:00

Nærliggende lignende selskaper
Espejord Akupunktur og Qigong Espejord Akupunktur og Qigong 2 km Skedsmo Senter, 2 etg. Furuveien 1. 2020 Skedsmokorset ...
Kommenter på dette stedet

Veibeskrivelse til Stikk Innom - hos Berit - Berit Seim Akupunktur med offentlig transport


Holt industri 80 meter
340
345
Prost Stabels vei 140 meter
340
345
400
FB9
Selmer 430 meter
340
345
400
FB9
Holt senter 470 meter
340
345

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler