facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for Sting Nere

Sting Nere

Info

Urban nattklubb i hjertet av Stavanger på Valberget med fokus på innhold og musikk. Vi dykker ned i rap, hiphop, reggea og R&B, samt faste kvelder viet til den elektroniske verdenen både i form av dj og live musikk.

Adresse: Valberget 3, 4006 Stavanger, Norway
By: Stavanger
Rute: Valberget 3
Postnummer: 4006


Anmeldelser
Etter nyåpningen for rundt et år siden er dette et helt annet sted. Personalet og servicen er på topp. Maten gir veldig god valuta for pengene og smaker bra. Med en stor bakgård og terrasse med nydelig utsikt i tillegg til området inne er det passende til mange ulike settinger. Anbefales på det sterkeste.
Rolig med få gjester. Hvorfor i himmelens navn klarer de å tryne så ettertrykkelig på servering av mat! Her bør en ha all verdens tid og være passe mett før bestilling av enkel men god meny. Helt krise er god beskrivelse! Lite ydmyk og unnskyldende betjening.. Ville gi null stjerner, men må visst gi én for å legge ut
Sting har blitt helt krise. Maten er overpriset og dårlig. Utvidelsen har gjort at stedet har mistet all sjarm.
Fantastisk service, mat, musikk og atmosfære.
Meget trivelig sted, både ute og inne. God vin til snill pris.
Maten kom aaaaltfor sent.
Alltid god mat og lun stemning. I kveld og ut året er det Fotoutstilling "Nature takes over" på Café Sting.
Det må være det minste vinglasset jeg noen gang har fått
Kommenter på dette stedet

Anmeldelser, anvisninger og kontaktinformasjon Sting Nere.

Stavanger danse- og nattklubb

åpningstider, plassering. Valberget 3 kart bykart, satellitt visning. Sting Nere adresse, telefonnummer, utsikt over gaten, postnummer. På denne siden kan du finne selskaper som ligner på Sting Nere. På dette nettstedet kan du dele dine kommentarer og erfaringer om Sting Nere med andre mennesker.

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler