facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for Åstjern hyttetun

Åstjern hyttetun

Info

Åstjern hyttetun ligger idyllisk til 575 moh på Hadelandsåsen. Stedet er perfekt for selskaper, seminarer, samlinger og friluftsopplevelser.



"Åstjern er et perfekt sted for seminar eller samling i uforstyrrede og vakre omgivelser. Åstjern har overnattingsplasser til 50 personer med muligheter for det dobbelte seminarrom, stort velutstyrt kjøkken, badstue og en hyggelig peisestue. Vi er kjent for vår gode mat. Vi lager alt fra bunnen av med lokale og økologiske råvarer.Vi har seminarpakker, som vi tilpasser deres behov og ønsker. Servering og aktiviteter på forespørsel."
Adresse: Åstjernplassen, 2760 Brandbu
Telefonnummer: 90983216
on.nutettyhnrejtsaa@tsop
By: Brandbu
Rute: Åstjernplassen
Postnummer: 2760


åpningstider

Mandag: 09:00 - 20:00
Tirsdag: 09:00 - 20:00
Onsdag: 09:00 - 20:00
Torsdag: 09:00 - 20:00
Fredag: 09:00 - 20:00
Lørdag: 09:00 - 20:00
Søndag: 09:00 - 20:00


relaterte søk: åstjern fangeleir, hytter brandbu, hytte brandbu
Nærliggende lignende selskaper
HIFT, Hadeland Idrettsfysioterapi og Treningssenter HIFT, Hadeland Idrettsfysioterapi og Trening... 9 km God plass, god luft. Hyggelig betjening. Ønsker mer fleksibel åpningstid, eksvis med ...
Intersport Brandbu - Tidligere G-sport Intersport Brandbu - Tidligere G-sport 9 km Veldig god service. En meget tålmodig sjef, som tok seg god tid og svarte skikkelig p...
Hyttetomterlygna.no Hyttetomterlygna.no 10 km Hyttetomter på solrike og snøsikre Lygna.
Anmeldelser
Mer kreative og inspirerte folk tror jeg ikke du finner. Utrolig hyggelige og talentfulle hele gjengen, både eiere og ansatte! Vi giftet oss, og dem fikset alt ifra mat og vin, til blomster, dekor og ett utrolig vakkert fele innslag under seremonien! Dem toppet alt av forventninger!
Fantastisk sted med flotte mennesker og god mat.
Fin beliggenhet, fantastisk mat og hyggelig vertskap
Flott lokale for jubilee, firma-arrangementer, kickoff el. Nyoppussede soverom, og sanitær-fasiliteter. Kjøkkenet leverte "fine dining" for oss. Mye skryt fra våre gjester for middagen.
For det første: Når de sier dere får hele området får dere selv, ikke stol på dem, de har bad uten lås, og du må hvertfall forvente 2-5 besøkende i løpet av en dusj. Vær også obs på å sjekk status på alt som er i hytta, da de kommer til å fakturere deg i ettertid for alle ting som har vært ødelagt siden det ble bygget på 1800 tallet. Dette inkluderer også riper i kjeler som ligger innerst i skapene Totalt sett så vil jeg sterkt fraråde samtlige å leie dette stedet, det ser kanskje bra ut på papiret, men i ettertid skulle du ønske du var denne opplevelsen foruten. Sikkert veldig gøy for de 50 år gamle mennene som går inn på 20 år gamle jenter i dusjen, men ikke veldig gøy motsatt vei.
For en service, for ett sted og vannvittig god mat. Vertskapet gjør en enorm jobb for å skape stemning, å drar gjerne frem gitaren for å gi det lille ekstra. Stikkord som vafler, gløgg rundt bålet og middag basert på lokale produsenter gir en aften til terningkast 6. Alt nøye planlagt fra ett vertskap som helt tydelig kan og liker det de driver med. Kanskje det råeste og hyggeligste julebordet jeg noen gang har vært på. Kan anbefales på det sterkeste.
Idyllisk sted, nydelig mat og perfekt vertskap! Vi spiste tapas, hvor alle 23 retter ! er laget fra bunnen av. Vil spesielt trekke fram Eysteins ribbe, laget på utradisjonelt vis. Viner for enhver smak, og spennende dessert. Koselige hytter, selv om det var litt kaldt å måtte ut på natta
Et helt fantastisk sted, med nydelige mennesker, mat og drikke! Kommer definitivt tilbake! :
Kjempehyggelig sted, flotte verter og helt nydelig mat.
En fantastisk fin plass å ha hundekjøreseminar Hyggelig mennesker som driver der Kommer tilbake
Kommenter på dette stedet

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler